Aubepine (L')

Contactgegevens Aubepine (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aubepine (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aubepine (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rochefort 27; 5570; Beauraing, België

Telefoon (phone): 082 71 11 59 (+32-082 71 11 59) 082 71 11 59 (+32-082 71 11 59)

Fax (fax): 082 71 33 54 (+32-082 71 33 54) 082 71 33 54 (+32-082 71 33 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aubepine (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aubepine (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aubepine (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aubepine (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aubepine (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aubepine (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aubepine (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aubepine (L')
Products information Aubepine (L')

BTW identificatienummer (tax): BE08431427001
Ondernemingsnummer: 6930419921
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Restaurants; Halls - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aubepine (L')
(Get full report from official database of BE for Aubepine (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aubepine (L')
Addition kinds of activities for Aubepine (L')

317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
22539901. Kraag en manchet sets, breien | Collar and cuff sets, knit
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories

Werken bij Aubepine (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aubepine (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aubepine (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aubepine (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

 • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

 • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

 • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

 • Customer Service Medewerker (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

 • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

 • Project Engineeer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Aubepine (L') in sociale netwerken
Look for responds of Aubepine (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aubepine (L'). Laat een reactie achter voor Aubepine (L'). Aubepine (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aubepine (L'). Leave a respond for Aubepine (L'). Aubepine (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aubepine (L') op de google maps. Adres en contacten Aubepine (L')
Location of Aubepine (L') on the google maps. Address and contacts of Aubepine (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Aubepine (L') Aubepine (L'): Laurus belgium | Vankerckhoven A | ATELIER FLORIAN | Cactus | Lezy A

Other related companies as Aubepine (L'): Laurus belgium | Vankerckhoven A | ATELIER FLORIAN | Cactus | Lezy A

Aubepine (L') is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aubepine (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08431427001. Het bedrijf Aubepine (L') bevindt zich op het adres: Rue de Rochefort 27; 5570; Beauraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Aubepine (L') is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aubepine (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aubepine (L'), openstaande posities, locatie van Aubepine (L') op de kaart.

Aubepine (L') is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aubepine (L'), company assigned to the tax number BE08431427001. The company Aubepine (L') is located at the address: Rue de Rochefort 27; 5570; Beauraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Halls - Rental.
The main activity of Aubepine (L') is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Aubepine (L') is not available. You also can look at reviews of Aubepine (L'), open positions, location of Aubepine (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aubepine (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aubepine (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aubepine (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aubepine (L'), employees, financial statistics.