ARDENNES (HOTEL DES) **

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ARDENNES (HOTEL DES) **
Private companiesEducational Services • ARDENNES (HOTEL DES) **

Contactgegevens ARDENNES (HOTEL DES) **: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDENNES (HOTEL DES) **: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDENNES (HOTEL DES) **

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Victoire 15; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 22 39 25 (+32-087 22 39 25) 087 22 39 25 (+32-087 22 39 25)

Fax (fax): 087 23 17 09 (+32-087 23 17 09) 087 23 17 09 (+32-087 23 17 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDENNES (HOTEL DES) **: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDENNES (HOTEL DES) **"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDENNES (HOTEL DES) **"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDENNES (HOTEL DES) **, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDENNES (HOTEL DES) **. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDENNES (HOTEL DES) **, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDENNES (HOTEL DES) **. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDENNES (HOTEL DES) **
Products information ARDENNES (HOTEL DES) **

BTW identificatienummer (tax): BE04030029296
Ondernemingsnummer: 4303314208
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Tourism - Offices & federations

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDENNES (HOTEL DES) **
(Get full report from official database of BE for ARDENNES (HOTEL DES) **)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDENNES (HOTEL DES) **
Addition kinds of activities for ARDENNES (HOTEL DES) **

357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
20990303. Vorstmixen, droog: voor koekjes, koekjes, enz. | Frosting mixes, dry: for cakes, cookies, etc.
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
82499906. Reisagentschool | Travel agent school

Werken bij ARDENNES (HOTEL DES) **: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDENNES (HOTEL DES) **: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDENNES (HOTEL DES) **. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDENNES (HOTEL DES) **. Looking for open vacancies in other companies

 • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

 • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

  Regio: PERVIJZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

 • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

 • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

 • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • Technisch administratief bediende (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van ARDENNES (HOTEL DES) ** in sociale netwerken
Look for responds of ARDENNES (HOTEL DES) ** in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDENNES (HOTEL DES) **. Laat een reactie achter voor ARDENNES (HOTEL DES) **. ARDENNES (HOTEL DES) ** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDENNES (HOTEL DES) **. Leave a respond for ARDENNES (HOTEL DES) **. ARDENNES (HOTEL DES) ** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDENNES (HOTEL DES) ** op de google maps. Adres en contacten ARDENNES (HOTEL DES) **
Location of ARDENNES (HOTEL DES) ** on the google maps. Address and contacts of ARDENNES (HOTEL DES) **

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDENNES (HOTEL DES) ** ARDENNES (HOTEL DES) **: WONEN & NATUUR | PUNT | MUTUALIT? LIB?RALE | Studio 21 | FA. COURTMANS

Other related companies as ARDENNES (HOTEL DES) **: WONEN & NATUUR | PUNT | MUTUALIT? LIB?RALE | Studio 21 | FA. COURTMANS

ARDENNES (HOTEL DES) ** is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARDENNES (HOTEL DES) **, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030029296. Het bedrijf ARDENNES (HOTEL DES) ** bevindt zich op het adres: Place de la Victoire 15; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Tourism - Offices & federations.
De hoofdactiviteit van ARDENNES (HOTEL DES) ** is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDENNES (HOTEL DES) ** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDENNES (HOTEL DES) **, openstaande posities, locatie van ARDENNES (HOTEL DES) ** op de kaart.

ARDENNES (HOTEL DES) ** is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARDENNES (HOTEL DES) **, company assigned to the tax number BE04030029296. The company ARDENNES (HOTEL DES) ** is located at the address: Place de la Victoire 15; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Tourism - Offices & federations.
The main activity of ARDENNES (HOTEL DES) ** is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDENNES (HOTEL DES) ** is not available. You also can look at reviews of ARDENNES (HOTEL DES) **, open positions, location of ARDENNES (HOTEL DES) ** on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDENNES (HOTEL DES) **, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDENNES (HOTEL DES) **, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDENNES (HOTEL DES) **, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDENNES (HOTEL DES) **, employees, financial statistics.