PUNT

Contactgegevens PUNT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUNT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUNT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 24; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15242884 (+32-15242884) 15242884 (+32-15242884)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUNT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUNT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUNT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUNT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUNT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUNT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUNT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUNT
Products information PUNT

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUNT
(Get full report from official database of BE for PUNT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUNT
Addition kinds of activities for PUNT

874804. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
35419909. Gereedschapsmachines, metalen snijden: exotisch (explosief, enz.) | Machine tools, metal cutting: exotic (explosive, etc.)
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services

Werken bij PUNT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUNT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUNT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUNT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van PUNT in sociale netwerken
Look for responds of PUNT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUNT. Laat een reactie achter voor PUNT. PUNT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUNT. Leave a respond for PUNT. PUNT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUNT op de google maps. Adres en contacten PUNT
Location of PUNT on the google maps. Address and contacts of PUNT

Andere gerelateerde bedrijven als come PUNT PUNT: FLEXPORTSLACHTHUIS SMEKENS NV | EVCSECURITY | VANSTEENLAND MARC | GROEP B.V.C. | Pycke Ann

Other related companies as PUNT: FLEXPORTSLACHTHUIS SMEKENS NV | EVCSECURITY | VANSTEENLAND MARC | GROEP B.V.C. | Pycke Ann

PUNT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUNT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf PUNT bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 24; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Equipement photographique. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PUNT is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUNT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUNT, openstaande posities, locatie van PUNT op de kaart.

PUNT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUNT, company assigned to the tax number BE01986297607. The company PUNT is located at the address: MECHELSESTEENWEG 24; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. Equipement photographique. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PUNT is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PUNT is not available. You also can look at reviews of PUNT, open positions, location of PUNT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUNT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUNT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUNT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUNT, employees, financial statistics.