ARCATO

Contactgegevens ARCATO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCATO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCATO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE STEENWEG 210; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59235777 (+32-59235777) 59235777 (+32-59235777)

Fax (fax): +32 (51) 837-61-54 +32 (51) 837-61-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCATO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCATO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCATO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCATO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCATO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCATO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCATO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCATO
Products information ARCATO

BTW identificatienummer (tax): BE02611968994
Ondernemingsnummer: 5571411132
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ARCATO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCATO
(Get full report from official database of BE for ARCATO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCATO
Addition kinds of activities for ARCATO

2451. Mobiele huizen | Mobile homes
344102. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
50510106. Wirescreening | Wire screening
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games

Werken bij ARCATO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCATO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCATO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCATO. Looking for open vacancies in other companies

 • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

 • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

  Regio: LOMBARDSIJDE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Student host/hostess (m/v) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

 • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

 • Inpakker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

 • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

 • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: SIGNTS

  Type: Vaste Job

  Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van ARCATO in sociale netwerken
Look for responds of ARCATO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCATO. Laat een reactie achter voor ARCATO. ARCATO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCATO. Leave a respond for ARCATO. ARCATO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCATO op de google maps. Adres en contacten ARCATO
Location of ARCATO on the google maps. Address and contacts of ARCATO

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCATO ARCATO: KBC | LOUIS FOSSOUL | RAYMONDA GLORIEUX | TEPRO | Drie Koningen NV

Other related companies as ARCATO: KBC | LOUIS FOSSOUL | RAYMONDA GLORIEUX | TEPRO | Drie Koningen NV

ARCATO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCATO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02611968994. Het bedrijf ARCATO bevindt zich op het adres: NIEUWE STEENWEG 210; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 431,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ARCATO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCATO is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCATO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCATO, openstaande posities, locatie van ARCATO op de kaart.

ARCATO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCATO, company assigned to the tax number BE02611968994. The company ARCATO is located at the address: NIEUWE STEENWEG 210; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 431,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in ARCATO were not found.
The main activity of ARCATO is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCATO is not available. You also can look at reviews of ARCATO, open positions, location of ARCATO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCATO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCATO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCATO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCATO, employees, financial statistics.