RAYMONDA GLORIEUX

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • RAYMONDA GLORIEUX
Private companiesMotion Pictures • RAYMONDA GLORIEUX

Contactgegevens RAYMONDA GLORIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAYMONDA GLORIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAYMONDA GLORIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOEKER 20B10; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55302405 (+32-55302405) 55302405 (+32-55302405)

Fax (fax): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAYMONDA GLORIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAYMONDA GLORIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAYMONDA GLORIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAYMONDA GLORIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAYMONDA GLORIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAYMONDA GLORIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAYMONDA GLORIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAYMONDA GLORIEUX
Products information RAYMONDA GLORIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAYMONDA GLORIEUX
(Get full report from official database of BE for RAYMONDA GLORIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAYMONDA GLORIEUX
Addition kinds of activities for RAYMONDA GLORIEUX

2677. enveloppen | Envelopes
206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service

Werken bij RAYMONDA GLORIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAYMONDA GLORIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAYMONDA GLORIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAYMONDA GLORIEUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

 • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

 • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

 • CNC operator (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

 • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

 • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

 • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

  Regio: SCHELDEWINDEKE

  Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

  Type: Studentenjob

  Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

 • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Studentenjob

  Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: CANON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

 • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OZ - Bedienden

  Type: Vaste Job

  Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

Zoek naar antwoorden van RAYMONDA GLORIEUX in sociale netwerken
Look for responds of RAYMONDA GLORIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAYMONDA GLORIEUX. Laat een reactie achter voor RAYMONDA GLORIEUX. RAYMONDA GLORIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAYMONDA GLORIEUX. Leave a respond for RAYMONDA GLORIEUX. RAYMONDA GLORIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAYMONDA GLORIEUX op de google maps. Adres en contacten RAYMONDA GLORIEUX
Location of RAYMONDA GLORIEUX on the google maps. Address and contacts of RAYMONDA GLORIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come RAYMONDA GLORIEUX RAYMONDA GLORIEUX: KBC | ISS NV/ ISS SA | ATELIER MOSAN | Mary | Chairs and Deco

Other related companies as RAYMONDA GLORIEUX: KBC | ISS NV/ ISS SA | ATELIER MOSAN | Mary | Chairs and Deco

RAYMONDA GLORIEUX is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAYMONDA GLORIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf RAYMONDA GLORIEUX bevindt zich op het adres: WOEKER 20B10; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van RAYMONDA GLORIEUX is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAYMONDA GLORIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAYMONDA GLORIEUX, openstaande posities, locatie van RAYMONDA GLORIEUX op de kaart.

RAYMONDA GLORIEUX is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAYMONDA GLORIEUX, company assigned to the tax number BE07811798095. The company RAYMONDA GLORIEUX is located at the address: WOEKER 20B10; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of RAYMONDA GLORIEUX is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAYMONDA GLORIEUX is not available. You also can look at reviews of RAYMONDA GLORIEUX, open positions, location of RAYMONDA GLORIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAYMONDA GLORIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAYMONDA GLORIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAYMONDA GLORIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAYMONDA GLORIEUX, employees, financial statistics.