ATELIER MOSAN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ATELIER MOSAN
Private companiesMotion Pictures • ATELIER MOSAN

Contactgegevens ATELIER MOSAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER MOSAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER MOSAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOIS-MARIE 27; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85216198 (+32-85216198) 85216198 (+32-85216198)

Fax (fax): +32 (50) 851-55-59 +32 (50) 851-55-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER MOSAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER MOSAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER MOSAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER MOSAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER MOSAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER MOSAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER MOSAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER MOSAN
Products information ATELIER MOSAN

BTW identificatienummer (tax): BE01280975341
Ondernemingsnummer: 6562927246
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅.

Product categorie (product category): Entreprises de travail adapt茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER MOSAN
(Get full report from official database of BE for ATELIER MOSAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER MOSAN
Addition kinds of activities for ATELIER MOSAN

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type
82439903. Software training, computer | Software training, computer
83999901. Advocacy groep | Advocacy group

Werken bij ATELIER MOSAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER MOSAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER MOSAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER MOSAN. Looking for open vacancies in other companies

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van ATELIER MOSAN in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER MOSAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER MOSAN. Laat een reactie achter voor ATELIER MOSAN. ATELIER MOSAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER MOSAN. Leave a respond for ATELIER MOSAN. ATELIER MOSAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER MOSAN op de google maps. Adres en contacten ATELIER MOSAN
Location of ATELIER MOSAN on the google maps. Address and contacts of ATELIER MOSAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER MOSAN ATELIER MOSAN: MONIQUE VINGERHOEDT | Arnoud A | GABRIEL DEKNUDT | B.S.G.O. NIEUWENHOVE | BLOMMAERT DIRK

Other related companies as ATELIER MOSAN: MONIQUE VINGERHOEDT | Arnoud A | GABRIEL DEKNUDT | B.S.G.O. NIEUWENHOVE | BLOMMAERT DIRK

ATELIER MOSAN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER MOSAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280975341. Het bedrijf ATELIER MOSAN bevindt zich op het adres: RUE DU BOIS-MARIE 27; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entreprises de travail adapt茅. Lijst met producten zijn Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅..
De hoofdactiviteit van ATELIER MOSAN is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER MOSAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER MOSAN, openstaande posities, locatie van ATELIER MOSAN op de kaart.

ATELIER MOSAN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER MOSAN, company assigned to the tax number BE01280975341. The company ATELIER MOSAN is located at the address: RUE DU BOIS-MARIE 27; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entreprises de travail adapt茅. List of products are Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅..
The main activity of ATELIER MOSAN is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER MOSAN is not available. You also can look at reviews of ATELIER MOSAN, open positions, location of ATELIER MOSAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER MOSAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER MOSAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER MOSAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER MOSAN, employees, financial statistics.