APARTHOTEL WELLINGTON

Contactgegevens APARTHOTEL WELLINGTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APARTHOTEL WELLINGTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

APARTHOTEL WELLINGTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Vleurgat 154; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 648 53 30 (+32-02 648 53 30) 02 648 53 30 (+32-02 648 53 30)

Fax (fax): 02 649 24 02 (+32-02 649 24 02) 02 649 24 02 (+32-02 649 24 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APARTHOTEL WELLINGTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APARTHOTEL WELLINGTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APARTHOTEL WELLINGTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APARTHOTEL WELLINGTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APARTHOTEL WELLINGTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APARTHOTEL WELLINGTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APARTHOTEL WELLINGTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APARTHOTEL WELLINGTON
Products information APARTHOTEL WELLINGTON

BTW identificatienummer (tax): BE04263763427
Ondernemingsnummer: 4355773925
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in APARTHOTEL WELLINGTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APARTHOTEL WELLINGTON
(Get full report from official database of BE for APARTHOTEL WELLINGTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor APARTHOTEL WELLINGTON
Addition kinds of activities for APARTHOTEL WELLINGTON

3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
23110102. Jassen, maatpakket: mannen en jongens ' | Jackets, tailored suit-type: men's and boys'
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
37140409. Wissers, voorruit, motorvoertuig | Wipers, windshield, motor vehicle

Werken bij APARTHOTEL WELLINGTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APARTHOTEL WELLINGTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APARTHOTEL WELLINGTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APARTHOTEL WELLINGTON. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

 • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

 • Senior Booking Agent (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • Uitzendconsulente (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

 • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

 • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

 • Account Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAIRWISE

  Type: Vaste Job

  Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

 • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

 • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

 • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: DE GRAMMOFOON

  Type: Flexijob

  Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van APARTHOTEL WELLINGTON in sociale netwerken
Look for responds of APARTHOTEL WELLINGTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor APARTHOTEL WELLINGTON. Laat een reactie achter voor APARTHOTEL WELLINGTON. APARTHOTEL WELLINGTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APARTHOTEL WELLINGTON. Leave a respond for APARTHOTEL WELLINGTON. APARTHOTEL WELLINGTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APARTHOTEL WELLINGTON op de google maps. Adres en contacten APARTHOTEL WELLINGTON
Location of APARTHOTEL WELLINGTON on the google maps. Address and contacts of APARTHOTEL WELLINGTON

Andere gerelateerde bedrijven als come APARTHOTEL WELLINGTON APARTHOTEL WELLINGTON: ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE | BENELUX PETFOOD-PETPRODUCTS | ATELIER SOYEURT E. | FA. SANTERMANS-DUYSSENS | HUBERT THIRY

Other related companies as APARTHOTEL WELLINGTON: ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE | BENELUX PETFOOD-PETPRODUCTS | ATELIER SOYEURT E. | FA. SANTERMANS-DUYSSENS | HUBERT THIRY

APARTHOTEL WELLINGTON is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APARTHOTEL WELLINGTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04263763427. Het bedrijf APARTHOTEL WELLINGTON bevindt zich op het adres: Chaussée de Vleurgat 154; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in APARTHOTEL WELLINGTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APARTHOTEL WELLINGTON is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APARTHOTEL WELLINGTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APARTHOTEL WELLINGTON, openstaande posities, locatie van APARTHOTEL WELLINGTON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APARTHOTEL WELLINGTON is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is APARTHOTEL WELLINGTON, company assigned to the tax number BE04263763427. The company APARTHOTEL WELLINGTON is located at the address: Chaussée de Vleurgat 154; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in APARTHOTEL WELLINGTON were not found.
The main activity of APARTHOTEL WELLINGTON is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APARTHOTEL WELLINGTON is not available. You also can look at reviews of APARTHOTEL WELLINGTON, open positions, location of APARTHOTEL WELLINGTON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APARTHOTEL WELLINGTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APARTHOTEL WELLINGTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APARTHOTEL WELLINGTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APARTHOTEL WELLINGTON, employees, financial statistics.