ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE

Contactgegevens ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 100; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22187435 (+32-22187435) 22187435 (+32-22187435)

Fax (fax): +32 (84) 144-52-35 +32 (84) 144-52-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE
Products information ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE

BTW identificatienummer (tax): BE01376556396
Ondernemingsnummer: 6372863769
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE
(Get full report from official database of BE for ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE
Addition kinds of activities for ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. Laat een reactie achter voor ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. Leave a respond for ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE. ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE op de google maps. Adres en contacten ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE
Location of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE on the google maps. Address and contacts of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: Drakson | MODE PLUS | Comme Chez Toi | IMMO GERLO | KIM BINON

Other related companies as ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE: Drakson | MODE PLUS | Comme Chez Toi | IMMO GERLO | KIM BINON

ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01376556396. Het bedrijf ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 100; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, openstaande posities, locatie van ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE op de kaart.

ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, company assigned to the tax number BE01376556396. The company ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is located at the address: BROEKSTRAAT 100; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE were not found.
The main activity of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE is not available. You also can look at reviews of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, open positions, location of ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE ST.PIE X-ST.CAMILLE, employees, financial statistics.