Aparthotel Waerboom

Contactgegevens Aparthotel Waerboom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aparthotel Waerboom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aparthotel Waerboom

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Mertensstraat 140; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 463 15 00 (+32-02 463 15 00) 02 463 15 00 (+32-02 463 15 00)

Fax (fax): +32 (61) 778-19-55 +32 (61) 778-19-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aparthotel Waerboom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aparthotel Waerboom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aparthotel Waerboom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aparthotel Waerboom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aparthotel Waerboom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aparthotel Waerboom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aparthotel Waerboom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aparthotel Waerboom
Products information Aparthotel Waerboom

BTW identificatienummer (tax): BE04582092285
Ondernemingsnummer: 8171051025
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Aparthotel Waerboom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aparthotel Waerboom
(Get full report from official database of BE for Aparthotel Waerboom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aparthotel Waerboom
Addition kinds of activities for Aparthotel Waerboom

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
385102. Beschermend eyeware | Protective eyeware
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
38410203. Bronchoscopen, behalve electromedical | Bronchoscopes, except electromedical
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories

Werken bij Aparthotel Waerboom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aparthotel Waerboom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aparthotel Waerboom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aparthotel Waerboom. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

  Regio: VOSSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

 • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

 • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

 • Key Account Promotor (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

  Type: Vaste Job

  Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

 • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: BEWEGING.NET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

 • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

 • Metaal draaier (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: EURO-STRIKE

  Type: Werfreserve

  Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van Aparthotel Waerboom in sociale netwerken
Look for responds of Aparthotel Waerboom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aparthotel Waerboom. Laat een reactie achter voor Aparthotel Waerboom. Aparthotel Waerboom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aparthotel Waerboom. Leave a respond for Aparthotel Waerboom. Aparthotel Waerboom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aparthotel Waerboom op de google maps. Adres en contacten Aparthotel Waerboom
Location of Aparthotel Waerboom on the google maps. Address and contacts of Aparthotel Waerboom

Andere gerelateerde bedrijven als come Aparthotel Waerboom Aparthotel Waerboom: FLMELANTEX BVBA | VERSTRAETEN R | MARCEL FABECK | RESIDENTIE KUIPERSHOF | PAPETERIE DE L'EST S.C. SC

Other related companies as Aparthotel Waerboom: FLMELANTEX BVBA | VERSTRAETEN R | MARCEL FABECK | RESIDENTIE KUIPERSHOF | PAPETERIE DE L'EST S.C. SC

Aparthotel Waerboom is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aparthotel Waerboom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04582092285. Het bedrijf Aparthotel Waerboom bevindt zich op het adres: Jozef Mertensstraat 140; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Aparthotel Waerboom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aparthotel Waerboom is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aparthotel Waerboom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aparthotel Waerboom, openstaande posities, locatie van Aparthotel Waerboom op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aparthotel Waerboom is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aparthotel Waerboom, company assigned to the tax number BE04582092285. The company Aparthotel Waerboom is located at the address: Jozef Mertensstraat 140; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Aparthotel Waerboom were not found.
The main activity of Aparthotel Waerboom is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aparthotel Waerboom is not available. You also can look at reviews of Aparthotel Waerboom, open positions, location of Aparthotel Waerboom on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aparthotel Waerboom, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aparthotel Waerboom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aparthotel Waerboom, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aparthotel Waerboom, employees, financial statistics.