FLMELANTEX BVBA

Contactgegevens FLMELANTEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMELANTEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMELANTEX BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Maurice Verdonckln. 21 9050 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-31-45-46 32-92-31-45-46

Fax (fax): 32-92-30-46-17 32-92-30-46-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMELANTEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMELANTEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMELANTEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMELANTEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMELANTEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMELANTEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMELANTEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMELANTEX BVBA
Products information FLMELANTEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLMELANTEX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMELANTEX BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMELANTEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMELANTEX BVBA
Addition kinds of activities for FLMELANTEX BVBA

281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
60190000. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij FLMELANTEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMELANTEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMELANTEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMELANTEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van FLMELANTEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMELANTEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMELANTEX BVBA. Laat een reactie achter voor FLMELANTEX BVBA. FLMELANTEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMELANTEX BVBA. Leave a respond for FLMELANTEX BVBA. FLMELANTEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMELANTEX BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMELANTEX BVBA
Location of FLMELANTEX BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMELANTEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMELANTEX BVBA FLMELANTEX BVBA: ACHTER-OLEN V.V. | BANCONTACT-MISTER CASH | VERVLOET JAN & PATRICK | Viking | D. DUQUESNOY

Other related companies as FLMELANTEX BVBA: ACHTER-OLEN V.V. | BANCONTACT-MISTER CASH | VERVLOET JAN & PATRICK | Viking | D. DUQUESNOY

FLMELANTEX BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMELANTEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf FLMELANTEX BVBA bevindt zich op het adres: Maurice Verdonckln. 21 9050 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLMELANTEX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMELANTEX BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMELANTEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMELANTEX BVBA, openstaande posities, locatie van FLMELANTEX BVBA op de kaart.

FLMELANTEX BVBA is a company, that was registered 2004 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLMELANTEX BVBA, company assigned to the tax number BE01143920898. The company FLMELANTEX BVBA is located at the address: Maurice Verdonckln. 21 9050 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLMELANTEX BVBA were not found.
The main activity of FLMELANTEX BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMELANTEX BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMELANTEX BVBA, open positions, location of FLMELANTEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMELANTEX BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMELANTEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMELANTEX BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMELANTEX BVBA, employees, financial statistics.