APARTHOTEL *** CASTELNOU

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • APARTHOTEL *** CASTELNOU
Private companiesTextile Mill Products • APARTHOTEL *** CASTELNOU

Contactgegevens APARTHOTEL *** CASTELNOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APARTHOTEL *** CASTELNOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

APARTHOTEL *** CASTELNOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteellaan 51; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 235 04 11 (+32-09 235 04 11) 09 235 04 11 (+32-09 235 04 11)

Fax (fax): 09 235 04 04 (+32-09 235 04 04) 09 235 04 04 (+32-09 235 04 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APARTHOTEL *** CASTELNOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APARTHOTEL *** CASTELNOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APARTHOTEL *** CASTELNOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APARTHOTEL *** CASTELNOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APARTHOTEL *** CASTELNOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APARTHOTEL *** CASTELNOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APARTHOTEL *** CASTELNOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APARTHOTEL *** CASTELNOU
Products information APARTHOTEL *** CASTELNOU

BTW identificatienummer (tax): BE05654357910
Ondernemingsnummer: 3969879150
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Service residences; Rest homes

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APARTHOTEL *** CASTELNOU
(Get full report from official database of BE for APARTHOTEL *** CASTELNOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor APARTHOTEL *** CASTELNOU
Addition kinds of activities for APARTHOTEL *** CASTELNOU

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
51690401. ammonia | Ammonia

Werken bij APARTHOTEL *** CASTELNOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APARTHOTEL *** CASTELNOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APARTHOTEL *** CASTELNOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APARTHOTEL *** CASTELNOU. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

 • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

 • Logistiek bediende (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

 • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Kortrijk - Wevelgem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

 • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

 • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

 • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

 • Materiaalmeester (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van APARTHOTEL *** CASTELNOU in sociale netwerken
Look for responds of APARTHOTEL *** CASTELNOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor APARTHOTEL *** CASTELNOU. Laat een reactie achter voor APARTHOTEL *** CASTELNOU. APARTHOTEL *** CASTELNOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APARTHOTEL *** CASTELNOU. Leave a respond for APARTHOTEL *** CASTELNOU. APARTHOTEL *** CASTELNOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APARTHOTEL *** CASTELNOU op de google maps. Adres en contacten APARTHOTEL *** CASTELNOU
Location of APARTHOTEL *** CASTELNOU on the google maps. Address and contacts of APARTHOTEL *** CASTELNOU

Andere gerelateerde bedrijven als come APARTHOTEL *** CASTELNOU APARTHOTEL *** CASTELNOU: Mova BVBA | SPINCEMAILLE | RAYMUND CREMER | BAKKERIJ VAN TICHELT | BRESSELEERS-PER?

Other related companies as APARTHOTEL *** CASTELNOU: Mova BVBA | SPINCEMAILLE | RAYMUND CREMER | BAKKERIJ VAN TICHELT | BRESSELEERS-PER?

APARTHOTEL *** CASTELNOU is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APARTHOTEL *** CASTELNOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654357910. Het bedrijf APARTHOTEL *** CASTELNOU bevindt zich op het adres: Kasteellaan 51; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Service residences; Rest homes.
De hoofdactiviteit van APARTHOTEL *** CASTELNOU is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APARTHOTEL *** CASTELNOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APARTHOTEL *** CASTELNOU, openstaande posities, locatie van APARTHOTEL *** CASTELNOU op de kaart.

APARTHOTEL *** CASTELNOU is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is APARTHOTEL *** CASTELNOU, company assigned to the tax number BE05654357910. The company APARTHOTEL *** CASTELNOU is located at the address: Kasteellaan 51; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Service residences; Rest homes.
The main activity of APARTHOTEL *** CASTELNOU is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APARTHOTEL *** CASTELNOU is not available. You also can look at reviews of APARTHOTEL *** CASTELNOU, open positions, location of APARTHOTEL *** CASTELNOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APARTHOTEL *** CASTELNOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APARTHOTEL *** CASTELNOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APARTHOTEL *** CASTELNOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APARTHOTEL *** CASTELNOU, employees, financial statistics.