Mova BVBA

Contactgegevens Mova BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mova BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mova BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driesstraat 113 8580 Avelgem, België

Telefoon (phone): +32 (60) 470-22-70 +32 (60) 470-22-70

Fax (fax): +32 (53) 512-87-81 +32 (53) 512-87-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mova BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mova BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mova BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mova BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mova BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mova BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mova BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mova BVBA
Products information Mova BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05805969238
Ondernemingsnummer: 5220123291
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Mova BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mova BVBA
(Get full report from official database of BE for Mova BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mova BVBA
Addition kinds of activities for Mova BVBA

7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
20689901. Noten: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Nuts: dried, dehydrated, salted or roasted
20999913. pectine | Pectin
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
37289902. Stranden, vliegtuigen | Beaching gear, aircraft
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies

Werken bij Mova BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mova BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mova BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mova BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

 • Kok (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • GLASZETTERS (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: MARIVER

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

 • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

 • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

 • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: KONVERT INTERIM

  Type: Werfreserve

  Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

 • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

 • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SERVINDUS

  Type: Flexijob

  Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van Mova BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mova BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mova BVBA. Laat een reactie achter voor Mova BVBA. Mova BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mova BVBA. Leave a respond for Mova BVBA. Mova BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mova BVBA op de google maps. Adres en contacten Mova BVBA
Location of Mova BVBA on the google maps. Address and contacts of Mova BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mova BVBA Mova BVBA: B.G.L. | BUR.SALEMI -VAN SANTEN | F.M.I. | NAVEAUX G+S | Frietkotje

Other related companies as Mova BVBA: B.G.L. | BUR.SALEMI -VAN SANTEN | F.M.I. | NAVEAUX G+S | Frietkotje

Mova BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mova BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05805969238. Het bedrijf Mova BVBA bevindt zich op het adres: Driesstraat 113 8580 Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Mova BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mova BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mova BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mova BVBA, openstaande posities, locatie van Mova BVBA op de kaart.

Mova BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mova BVBA, company assigned to the tax number BE05805969238. The company Mova BVBA is located at the address: Driesstraat 113 8580 Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Mova BVBA were not found.
The main activity of Mova BVBA is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mova BVBA is not available. You also can look at reviews of Mova BVBA, open positions, location of Mova BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mova BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mova BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mova BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mova BVBA, employees, financial statistics.