BRESSELEERS-PER?

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BRESSELEERS-PER?
Private companiesTextile Mill Products • BRESSELEERS-PER?

Contactgegevens BRESSELEERS-PER?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRESSELEERS-PER?: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRESSELEERS-PER?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERHOEVENLEI 44; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36520304 (+32-36520304) 36520304 (+32-36520304)

Fax (fax): +32 (81) 996-60-97 +32 (81) 996-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRESSELEERS-PER?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRESSELEERS-PER?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRESSELEERS-PER?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRESSELEERS-PER?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRESSELEERS-PER?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRESSELEERS-PER?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRESSELEERS-PER?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRESSELEERS-PER?
Products information BRESSELEERS-PER?

BTW identificatienummer (tax): BE04207733154
Ondernemingsnummer: 2915466308
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits & Activit茅s: Restauration.

Product categorie (product category): Peinture. Construction de maisons. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRESSELEERS-PER?
(Get full report from official database of BE for BRESSELEERS-PER?)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRESSELEERS-PER?
Addition kinds of activities for BRESSELEERS-PER?

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
507403. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal

Werken bij BRESSELEERS-PER?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRESSELEERS-PER?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRESSELEERS-PER?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRESSELEERS-PER?. Looking for open vacancies in other companies

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van BRESSELEERS-PER? in sociale netwerken
Look for responds of BRESSELEERS-PER? in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRESSELEERS-PER?. Laat een reactie achter voor BRESSELEERS-PER?. BRESSELEERS-PER? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRESSELEERS-PER?. Leave a respond for BRESSELEERS-PER?. BRESSELEERS-PER? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRESSELEERS-PER? op de google maps. Adres en contacten BRESSELEERS-PER?
Location of BRESSELEERS-PER? on the google maps. Address and contacts of BRESSELEERS-PER?

Andere gerelateerde bedrijven als come BRESSELEERS-PER? BRESSELEERS-PER?: AXA | ALOYSIUS BEIRNAERT | GARAGE GEORGES FRANCIS | ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB DEURNE | LIEBIMMO bvba

Other related companies as BRESSELEERS-PER?: AXA | ALOYSIUS BEIRNAERT | GARAGE GEORGES FRANCIS | ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB DEURNE | LIEBIMMO bvba

BRESSELEERS-PER? is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRESSELEERS-PER?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207733154. Het bedrijf BRESSELEERS-PER? bevindt zich op het adres: VERHOEVENLEI 44; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Peinture. Construction de maisons. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits & Activit茅s: Restauration..
De hoofdactiviteit van BRESSELEERS-PER? is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRESSELEERS-PER? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRESSELEERS-PER?, openstaande posities, locatie van BRESSELEERS-PER? op de kaart.

BRESSELEERS-PER? is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRESSELEERS-PER?, company assigned to the tax number BE04207733154. The company BRESSELEERS-PER? is located at the address: VERHOEVENLEI 44; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Peinture. Construction de maisons. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Peinture, Entrepreneurs en Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.. Produits & Activit茅s: Restauration..
The main activity of BRESSELEERS-PER? is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRESSELEERS-PER? is not available. You also can look at reviews of BRESSELEERS-PER?, open positions, location of BRESSELEERS-PER? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRESSELEERS-PER?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRESSELEERS-PER?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRESSELEERS-PER?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRESSELEERS-PER?, employees, financial statistics.