ANSELMUS HOTEL BRUGGE

Contactgegevens ANSELMUS HOTEL BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANSELMUS HOTEL BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANSELMUS HOTEL BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Riddersstraat 15; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 13 74 (+32-050 34 13 74) 050 34 13 74 (+32-050 34 13 74)

Fax (fax): 050 34 19 16 (+32-050 34 19 16) 050 34 19 16 (+32-050 34 19 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANSELMUS HOTEL BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANSELMUS HOTEL BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANSELMUS HOTEL BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANSELMUS HOTEL BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANSELMUS HOTEL BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANSELMUS HOTEL BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANSELMUS HOTEL BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANSELMUS HOTEL BRUGGE
Products information ANSELMUS HOTEL BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE07258636474
Ondernemingsnummer: 1400451660
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ANSELMUS HOTEL BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANSELMUS HOTEL BRUGGE
(Get full report from official database of BE for ANSELMUS HOTEL BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANSELMUS HOTEL BRUGGE
Addition kinds of activities for ANSELMUS HOTEL BRUGGE

10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
54419901. Snoep | Candy
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check

Werken bij ANSELMUS HOTEL BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANSELMUS HOTEL BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANSELMUS HOTEL BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANSELMUS HOTEL BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

 • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

 • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

 • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

 • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

 • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: MYMETHOD

  Type: Zelfstandige activiteit

  MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

 • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: LERIAN-Nti nv

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van ANSELMUS HOTEL BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of ANSELMUS HOTEL BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANSELMUS HOTEL BRUGGE. Laat een reactie achter voor ANSELMUS HOTEL BRUGGE. ANSELMUS HOTEL BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANSELMUS HOTEL BRUGGE. Leave a respond for ANSELMUS HOTEL BRUGGE. ANSELMUS HOTEL BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANSELMUS HOTEL BRUGGE op de google maps. Adres en contacten ANSELMUS HOTEL BRUGGE
Location of ANSELMUS HOTEL BRUGGE on the google maps. Address and contacts of ANSELMUS HOTEL BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANSELMUS HOTEL BRUGGE ANSELMUS HOTEL BRUGGE: F.R.O.S. | Fabry Sylviane | Taxi Deroo BVBA | AUBERT ANDRE M. | GOETHALS R

Other related companies as ANSELMUS HOTEL BRUGGE: F.R.O.S. | Fabry Sylviane | Taxi Deroo BVBA | AUBERT ANDRE M. | GOETHALS R

ANSELMUS HOTEL BRUGGE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANSELMUS HOTEL BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07258636474. Het bedrijf ANSELMUS HOTEL BRUGGE bevindt zich op het adres: Riddersstraat 15; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ANSELMUS HOTEL BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANSELMUS HOTEL BRUGGE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANSELMUS HOTEL BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANSELMUS HOTEL BRUGGE, openstaande posities, locatie van ANSELMUS HOTEL BRUGGE op de kaart.

ANSELMUS HOTEL BRUGGE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANSELMUS HOTEL BRUGGE, company assigned to the tax number BE07258636474. The company ANSELMUS HOTEL BRUGGE is located at the address: Riddersstraat 15; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in ANSELMUS HOTEL BRUGGE were not found.
The main activity of ANSELMUS HOTEL BRUGGE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANSELMUS HOTEL BRUGGE is not available. You also can look at reviews of ANSELMUS HOTEL BRUGGE, open positions, location of ANSELMUS HOTEL BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANSELMUS HOTEL BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANSELMUS HOTEL BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANSELMUS HOTEL BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANSELMUS HOTEL BRUGGE, employees, financial statistics.