Angelo (l')

Contactgegevens Angelo (l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Angelo (l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Angelo (l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weststraat 15; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 25 81 (+32-050 41 25 81) 050 41 25 81 (+32-050 41 25 81)

Fax (fax): +32 (60) 944-83-76 +32 (60) 944-83-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Angelo (l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Angelo (l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Angelo (l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Angelo (l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Angelo (l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Angelo (l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Angelo (l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Angelo (l')
Products information Angelo (l')

BTW identificatienummer (tax): BE01793762207
Ondernemingsnummer: 1612213134
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Taverns

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Angelo (l')
(Get full report from official database of BE for Angelo (l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Angelo (l')
Addition kinds of activities for Angelo (l')

516908. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
23999904. Kaasverbanden, gemaakt van aangekochte materialen | Cheese bandages, made from purchased materials
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij Angelo (l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Angelo (l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Angelo (l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Angelo (l'). Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

 • Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

 • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

 • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • Administratief medewerker (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

 • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: WIN TRANS

  Type: Vaste Job

  Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van Angelo (l') in sociale netwerken
Look for responds of Angelo (l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Angelo (l'). Laat een reactie achter voor Angelo (l'). Angelo (l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Angelo (l'). Leave a respond for Angelo (l'). Angelo (l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Angelo (l') op de google maps. Adres en contacten Angelo (l')
Location of Angelo (l') on the google maps. Address and contacts of Angelo (l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Angelo (l') Angelo (l'): Aphrodite | YVES MAHIEU | STIDA | Computer Care Compagny | PETER MICHIELSEN

Other related companies as Angelo (l'): Aphrodite | YVES MAHIEU | STIDA | Computer Care Compagny | PETER MICHIELSEN

Angelo (l') is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Angelo (l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01793762207. Het bedrijf Angelo (l') bevindt zich op het adres: Weststraat 15; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Taverns.
De hoofdactiviteit van Angelo (l') is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Angelo (l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Angelo (l'), openstaande posities, locatie van Angelo (l') op de kaart.

Angelo (l') is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Angelo (l'), company assigned to the tax number BE01793762207. The company Angelo (l') is located at the address: Weststraat 15; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Taverns.
The main activity of Angelo (l') is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Angelo (l') is not available. You also can look at reviews of Angelo (l'), open positions, location of Angelo (l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Angelo (l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Angelo (l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Angelo (l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Angelo (l'), employees, financial statistics.