PETER MICHIELSEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PETER MICHIELSEN
Private companiesMotion Pictures • PETER MICHIELSEN

Contactgegevens PETER MICHIELSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER MICHIELSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER MICHIELSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 57; 2350; VOSSELAAR, België

Telefoon (phone): 14616137 (+32-14616137) 14616137 (+32-14616137)

Fax (fax): +32 (60) 671-78-92 +32 (60) 671-78-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER MICHIELSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER MICHIELSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER MICHIELSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER MICHIELSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER MICHIELSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER MICHIELSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER MICHIELSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER MICHIELSEN
Products information PETER MICHIELSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04013824462
Ondernemingsnummer: 8783813476
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PETER MICHIELSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER MICHIELSEN
(Get full report from official database of BE for PETER MICHIELSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER MICHIELSEN
Addition kinds of activities for PETER MICHIELSEN

295201. Dakmaterialen | Roofing materials
327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
507204. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
20330302. Fruitboter: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit butters: packaged in cans, jars, etc.
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt

Werken bij PETER MICHIELSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER MICHIELSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER MICHIELSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER MICHIELSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

 • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

 • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

 • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Technieker E and I (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

 • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

 • Team Lead Finance (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: CCV Belgium

  Type: Vaste Job

  Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

 • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

Zoek naar antwoorden van PETER MICHIELSEN in sociale netwerken
Look for responds of PETER MICHIELSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER MICHIELSEN. Laat een reactie achter voor PETER MICHIELSEN. PETER MICHIELSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER MICHIELSEN. Leave a respond for PETER MICHIELSEN. PETER MICHIELSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER MICHIELSEN op de google maps. Adres en contacten PETER MICHIELSEN
Location of PETER MICHIELSEN on the google maps. Address and contacts of PETER MICHIELSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER MICHIELSEN PETER MICHIELSEN: FLVAN MIEGHEM SA | 'T KLEIN HUYZEKE | ERIK DEGANG | De Roover Gustaaf Houthandel NV | MARIJKE OSTYN

Other related companies as PETER MICHIELSEN: FLVAN MIEGHEM SA | 'T KLEIN HUYZEKE | ERIK DEGANG | De Roover Gustaaf Houthandel NV | MARIJKE OSTYN

PETER MICHIELSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER MICHIELSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013824462. Het bedrijf PETER MICHIELSEN bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 57; 2350; VOSSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PETER MICHIELSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER MICHIELSEN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER MICHIELSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER MICHIELSEN, openstaande posities, locatie van PETER MICHIELSEN op de kaart.

PETER MICHIELSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER MICHIELSEN, company assigned to the tax number BE04013824462. The company PETER MICHIELSEN is located at the address: KERKSTRAAT 57; 2350; VOSSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PETER MICHIELSEN were not found.
The main activity of PETER MICHIELSEN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER MICHIELSEN is not available. You also can look at reviews of PETER MICHIELSEN, open positions, location of PETER MICHIELSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER MICHIELSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER MICHIELSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER MICHIELSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER MICHIELSEN, employees, financial statistics.