AMBASSADOR

Contactgegevens AMBASSADOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMBASSADOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMBASSADOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGI?LEI 8; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32814161 32814161

Fax (fax): +32 (50) 927-68-43 +32 (50) 927-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMBASSADOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMBASSADOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMBASSADOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMBASSADOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMBASSADOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMBASSADOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMBASSADOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMBASSADOR
Products information AMBASSADOR

BTW identificatienummer (tax): BE01333709716
Ondernemingsnummer: 7389099121
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in AMBASSADOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMBASSADOR
(Get full report from official database of BE for AMBASSADOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMBASSADOR
Addition kinds of activities for AMBASSADOR

20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
32219906. Flesjes, glas | Vials, glass
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church

Werken bij AMBASSADOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMBASSADOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMBASSADOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMBASSADOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

 • Chef-kok (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

  Type: Vaste Job

  Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

Zoek naar antwoorden van AMBASSADOR in sociale netwerken
Look for responds of AMBASSADOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMBASSADOR. Laat een reactie achter voor AMBASSADOR. AMBASSADOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMBASSADOR. Leave a respond for AMBASSADOR. AMBASSADOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMBASSADOR op de google maps. Adres en contacten AMBASSADOR
Location of AMBASSADOR on the google maps. Address and contacts of AMBASSADOR

Andere gerelateerde bedrijven als come AMBASSADOR AMBASSADOR: Planning Familial de la Senne | DE KOUTER | MINIST?RE DE LA COMMUNAUT? GERMANOPHONE | HISTOIRE DE COURIR | Cuppers Jos Metaalwerken

Other related companies as AMBASSADOR: Planning Familial de la Senne | DE KOUTER | MINIST?RE DE LA COMMUNAUT? GERMANOPHONE | HISTOIRE DE COURIR | Cuppers Jos Metaalwerken

AMBASSADOR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMBASSADOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01333709716. Het bedrijf AMBASSADOR bevindt zich op het adres: BELGI?LEI 8; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AMBASSADOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMBASSADOR is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMBASSADOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMBASSADOR, openstaande posities, locatie van AMBASSADOR op de kaart.

AMBASSADOR is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMBASSADOR, company assigned to the tax number BE01333709716. The company AMBASSADOR is located at the address: BELGI?LEI 8; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in AMBASSADOR were not found.
The main activity of AMBASSADOR is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AMBASSADOR is not available. You also can look at reviews of AMBASSADOR, open positions, location of AMBASSADOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMBASSADOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMBASSADOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMBASSADOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMBASSADOR, employees, financial statistics.