HISTOIRE DE COURIR

Contactgegevens HISTOIRE DE COURIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HISTOIRE DE COURIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HISTOIRE DE COURIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERWINNINGSSTRAAT 106; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 475244386 (+32-475244386) 475244386 (+32-475244386)

Fax (fax): +32 (11) 806-12-68 +32 (11) 806-12-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HISTOIRE DE COURIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HISTOIRE DE COURIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HISTOIRE DE COURIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HISTOIRE DE COURIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HISTOIRE DE COURIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HISTOIRE DE COURIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HISTOIRE DE COURIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HISTOIRE DE COURIR
Products information HISTOIRE DE COURIR

BTW identificatienummer (tax): BE08928558349
Ondernemingsnummer: 3562561035
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HISTOIRE DE COURIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koerierbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HISTOIRE DE COURIR
(Get full report from official database of BE for HISTOIRE DE COURIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HISTOIRE DE COURIR
Addition kinds of activities for HISTOIRE DE COURIR

769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
35699914. Robots, assemblage lijn: industriële en commerciële | Robots, assembly line: industrial and commercial
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij HISTOIRE DE COURIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HISTOIRE DE COURIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HISTOIRE DE COURIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HISTOIRE DE COURIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van HISTOIRE DE COURIR in sociale netwerken
Look for responds of HISTOIRE DE COURIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HISTOIRE DE COURIR. Laat een reactie achter voor HISTOIRE DE COURIR. HISTOIRE DE COURIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HISTOIRE DE COURIR. Leave a respond for HISTOIRE DE COURIR. HISTOIRE DE COURIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HISTOIRE DE COURIR op de google maps. Adres en contacten HISTOIRE DE COURIR
Location of HISTOIRE DE COURIR on the google maps. Address and contacts of HISTOIRE DE COURIR

Andere gerelateerde bedrijven als come HISTOIRE DE COURIR HISTOIRE DE COURIR: FINA | TAVERNE BUGATT'S | ETIENNE SCHROIJEN | C.S.V. RANSART | Bodarwe W

Other related companies as HISTOIRE DE COURIR: FINA | TAVERNE BUGATT'S | ETIENNE SCHROIJEN | C.S.V. RANSART | Bodarwe W

HISTOIRE DE COURIR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HISTOIRE DE COURIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08928558349. Het bedrijf HISTOIRE DE COURIR bevindt zich op het adres: OVERWINNINGSSTRAAT 106; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Koerierbedrijven. Producten gemaakt in HISTOIRE DE COURIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HISTOIRE DE COURIR is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HISTOIRE DE COURIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HISTOIRE DE COURIR, openstaande posities, locatie van HISTOIRE DE COURIR op de kaart.

HISTOIRE DE COURIR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HISTOIRE DE COURIR, company assigned to the tax number BE08928558349. The company HISTOIRE DE COURIR is located at the address: OVERWINNINGSSTRAAT 106; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Koerierbedrijven. Products created in HISTOIRE DE COURIR were not found.
The main activity of HISTOIRE DE COURIR is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HISTOIRE DE COURIR is not available. You also can look at reviews of HISTOIRE DE COURIR, open positions, location of HISTOIRE DE COURIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HISTOIRE DE COURIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HISTOIRE DE COURIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HISTOIRE DE COURIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HISTOIRE DE COURIR, employees, financial statistics.