Amaryllis

Contactgegevens Amaryllis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amaryllis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amaryllis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlaan 44; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 75 85 (+32-050 71 75 85) 050 71 75 85 (+32-050 71 75 85)

Fax (fax): 050 71 89 80 (+32-050 71 89 80) 050 71 89 80 (+32-050 71 89 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amaryllis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amaryllis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amaryllis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amaryllis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amaryllis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amaryllis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amaryllis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amaryllis
Products information Amaryllis

BTW identificatienummer (tax): BE01531463623
Ondernemingsnummer: 8237243652
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Amaryllis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amaryllis
(Get full report from official database of BE for Amaryllis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amaryllis
Addition kinds of activities for Amaryllis

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
20980000. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
24490205. Tabak hogsheads | Tobacco hogsheads
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij Amaryllis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amaryllis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amaryllis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amaryllis. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

 • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

 • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

 • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MONDI POPERINGE

  Type: Vaste Job

  Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

 • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van Amaryllis in sociale netwerken
Look for responds of Amaryllis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amaryllis. Laat een reactie achter voor Amaryllis. Amaryllis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amaryllis. Leave a respond for Amaryllis. Amaryllis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amaryllis op de google maps. Adres en contacten Amaryllis
Location of Amaryllis on the google maps. Address and contacts of Amaryllis

Andere gerelateerde bedrijven als come Amaryllis Amaryllis: SOS MERE ENCEINTE EN DETRESSE | LE PAVILLON DU DRAGON | MICHEL DELP?R?E | O.C.M.W. | THIELEMANS

Other related companies as Amaryllis: SOS MERE ENCEINTE EN DETRESSE | LE PAVILLON DU DRAGON | MICHEL DELP?R?E | O.C.M.W. | THIELEMANS

Amaryllis is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amaryllis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01531463623. Het bedrijf Amaryllis bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 44; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Amaryllis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amaryllis is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amaryllis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amaryllis, openstaande posities, locatie van Amaryllis op de kaart.

Amaryllis is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amaryllis, company assigned to the tax number BE01531463623. The company Amaryllis is located at the address: Koning Albertlaan 44; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Amaryllis were not found.
The main activity of Amaryllis is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Amaryllis is not available. You also can look at reviews of Amaryllis, open positions, location of Amaryllis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amaryllis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amaryllis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amaryllis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amaryllis, employees, financial statistics.