LE PAVILLON DU DRAGON

Contactgegevens LE PAVILLON DU DRAGON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PAVILLON DU DRAGON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PAVILLON DU DRAGON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHARLES DELI?GE 64; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64336951 (+32-64336951) 64336951 (+32-64336951)

Fax (fax): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PAVILLON DU DRAGON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PAVILLON DU DRAGON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PAVILLON DU DRAGON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PAVILLON DU DRAGON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PAVILLON DU DRAGON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PAVILLON DU DRAGON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PAVILLON DU DRAGON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PAVILLON DU DRAGON
Products information LE PAVILLON DU DRAGON

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Cuisine: Chinoise.. Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Chinoise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Parking,Salles de fêtes,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Affaire. Tenue Conseillée: Décontractée.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Restaurants fast food and à emporter. Alimentation spécialisée. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PAVILLON DU DRAGON
(Get full report from official database of BE for LE PAVILLON DU DRAGON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PAVILLON DU DRAGON
Addition kinds of activities for LE PAVILLON DU DRAGON

322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
25910200. Raamgordijnen | Window blinds
35470208. Staafmolens (machines voor de walsbouw) | Rod mills (rolling mill equipment)
36120301. Luchthaven verlichtingstransformatoren | Airport lighting transformers
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers

Werken bij LE PAVILLON DU DRAGON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PAVILLON DU DRAGON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PAVILLON DU DRAGON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PAVILLON DU DRAGON. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van LE PAVILLON DU DRAGON in sociale netwerken
Look for responds of LE PAVILLON DU DRAGON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PAVILLON DU DRAGON. Laat een reactie achter voor LE PAVILLON DU DRAGON. LE PAVILLON DU DRAGON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PAVILLON DU DRAGON. Leave a respond for LE PAVILLON DU DRAGON. LE PAVILLON DU DRAGON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PAVILLON DU DRAGON op de google maps. Adres en contacten LE PAVILLON DU DRAGON
Location of LE PAVILLON DU DRAGON on the google maps. Address and contacts of LE PAVILLON DU DRAGON

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PAVILLON DU DRAGON LE PAVILLON DU DRAGON: ARTISANS VITRIERS LIةGEOIS | HUIS KURTSON | BUREAU INTERFIDAK | Tiesters L | WEB-GAIN

Other related companies as LE PAVILLON DU DRAGON: ARTISANS VITRIERS LIةGEOIS | HUIS KURTSON | BUREAU INTERFIDAK | Tiesters L | WEB-GAIN

LE PAVILLON DU DRAGON is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PAVILLON DU DRAGON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf LE PAVILLON DU DRAGON bevindt zich op het adres: AVENUE CHARLES DELI?GE 64; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Restaurants fast food and à emporter. Alimentation spécialisée. Restaurants. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Chinoise.. Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Chinoise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Parking,Salles de fêtes,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Affaire. Tenue Conseillée: Décontractée..
De hoofdactiviteit van LE PAVILLON DU DRAGON is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PAVILLON DU DRAGON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PAVILLON DU DRAGON, openstaande posities, locatie van LE PAVILLON DU DRAGON op de kaart.

LE PAVILLON DU DRAGON is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PAVILLON DU DRAGON, company assigned to the tax number BE06240753173. The company LE PAVILLON DU DRAGON is located at the address: AVENUE CHARLES DELI?GE 64; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Restaurants fast food and à emporter. Alimentation spécialisée. Restaurants. List of products are Types de Cuisine: Chinoise.. Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Chinoise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Aménagements & Services: Zones Non Fumeurs,Cave à Vin,Parking,Salles de fêtes,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Affaire. Tenue Conseillée: Décontractée..
The main activity of LE PAVILLON DU DRAGON is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PAVILLON DU DRAGON is not available. You also can look at reviews of LE PAVILLON DU DRAGON, open positions, location of LE PAVILLON DU DRAGON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PAVILLON DU DRAGON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PAVILLON DU DRAGON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PAVILLON DU DRAGON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PAVILLON DU DRAGON, employees, financial statistics.