Abdijhoeve Hostellerie

Contactgegevens Abdijhoeve Hostellerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abdijhoeve Hostellerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abdijhoeve Hostellerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktstraat 1; 8460; Oudenburg, België

Telefoon (phone): 059 26 51 67 (+32-059 26 51 67) 059 26 51 67 (+32-059 26 51 67)

Fax (fax): 059 26 53 10 (+32-059 26 53 10) 059 26 53 10 (+32-059 26 53 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abdijhoeve Hostellerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abdijhoeve Hostellerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abdijhoeve Hostellerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abdijhoeve Hostellerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abdijhoeve Hostellerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abdijhoeve Hostellerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abdijhoeve Hostellerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abdijhoeve Hostellerie
Products information Abdijhoeve Hostellerie

BTW identificatienummer (tax): BE02003051757
Ondernemingsnummer: 4609832763
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Seminars (Organisation of); Halls - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abdijhoeve Hostellerie
(Get full report from official database of BE for Abdijhoeve Hostellerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abdijhoeve Hostellerie
Addition kinds of activities for Abdijhoeve Hostellerie

201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
80110509. immunoloog | Immunologist
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij Abdijhoeve Hostellerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abdijhoeve Hostellerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abdijhoeve Hostellerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abdijhoeve Hostellerie. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

 • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

 • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

 • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FACT SECURITY

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

 • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

 • Service Technieker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

 • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van Abdijhoeve Hostellerie in sociale netwerken
Look for responds of Abdijhoeve Hostellerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abdijhoeve Hostellerie. Laat een reactie achter voor Abdijhoeve Hostellerie. Abdijhoeve Hostellerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abdijhoeve Hostellerie. Leave a respond for Abdijhoeve Hostellerie. Abdijhoeve Hostellerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abdijhoeve Hostellerie op de google maps. Adres en contacten Abdijhoeve Hostellerie
Location of Abdijhoeve Hostellerie on the google maps. Address and contacts of Abdijhoeve Hostellerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Abdijhoeve Hostellerie Abdijhoeve Hostellerie: HAVAUX | JEAN-MARIE SCHMITZ | MICHEL VANHAUDENARDE | SONIA SEPULVEDA CARMONA | Chronowski Florence

Other related companies as Abdijhoeve Hostellerie: HAVAUX | JEAN-MARIE SCHMITZ | MICHEL VANHAUDENARDE | SONIA SEPULVEDA CARMONA | Chronowski Florence

Abdijhoeve Hostellerie is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abdijhoeve Hostellerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02003051757. Het bedrijf Abdijhoeve Hostellerie bevindt zich op het adres: Marktstraat 1; 8460; Oudenburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of); Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Abdijhoeve Hostellerie is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abdijhoeve Hostellerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abdijhoeve Hostellerie, openstaande posities, locatie van Abdijhoeve Hostellerie op de kaart.

Abdijhoeve Hostellerie is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abdijhoeve Hostellerie, company assigned to the tax number BE02003051757. The company Abdijhoeve Hostellerie is located at the address: Marktstraat 1; 8460; Oudenburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of); Halls - Rental.
The main activity of Abdijhoeve Hostellerie is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Abdijhoeve Hostellerie is not available. You also can look at reviews of Abdijhoeve Hostellerie, open positions, location of Abdijhoeve Hostellerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abdijhoeve Hostellerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abdijhoeve Hostellerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abdijhoeve Hostellerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abdijhoeve Hostellerie, employees, financial statistics.