1000 Chaussettes (Aux)

Particuliere bedrijvenWatervervoer • 1000 Chaussettes (Aux)
Private companiesWater Transportation • 1000 Chaussettes (Aux)

Contactgegevens 1000 Chaussettes (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1000 Chaussettes (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

1000 Chaussettes (Aux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai du Marché au Poisson 12; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 22 07 17 (+32-069 22 07 17) 069 22 07 17 (+32-069 22 07 17)

Fax (fax): +32 (53) 619-89-66 +32 (53) 619-89-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1000 Chaussettes (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1000 Chaussettes (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1000 Chaussettes (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1000 Chaussettes (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1000 Chaussettes (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1000 Chaussettes (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1000 Chaussettes (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1000 Chaussettes (Aux)
Products information 1000 Chaussettes (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE05582946777
Ondernemingsnummer: 2663604736
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in 1000 Chaussettes (Aux) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hosiery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1000 Chaussettes (Aux)
(Get full report from official database of BE for 1000 Chaussettes (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor 1000 Chaussettes (Aux)
Addition kinds of activities for 1000 Chaussettes (Aux)

651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society

Werken bij 1000 Chaussettes (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1000 Chaussettes (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1000 Chaussettes (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1000 Chaussettes (Aux). Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

Zoek naar antwoorden van 1000 Chaussettes (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of 1000 Chaussettes (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1000 Chaussettes (Aux). Laat een reactie achter voor 1000 Chaussettes (Aux). 1000 Chaussettes (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1000 Chaussettes (Aux). Leave a respond for 1000 Chaussettes (Aux). 1000 Chaussettes (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1000 Chaussettes (Aux) op de google maps. Adres en contacten 1000 Chaussettes (Aux)
Location of 1000 Chaussettes (Aux) on the google maps. Address and contacts of 1000 Chaussettes (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come 1000 Chaussettes (Aux) 1000 Chaussettes (Aux): AUTOSYSTEMS | ROSSELLE | TIFF TONIC | V.C. JURBISE | Kirkpatrick O

Other related companies as 1000 Chaussettes (Aux): AUTOSYSTEMS | ROSSELLE | TIFF TONIC | V.C. JURBISE | Kirkpatrick O

1000 Chaussettes (Aux) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 1000 Chaussettes (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582946777. Het bedrijf 1000 Chaussettes (Aux) bevindt zich op het adres: Quai du Marché au Poisson 12; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hosiery. Producten gemaakt in 1000 Chaussettes (Aux) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 1000 Chaussettes (Aux) is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1000 Chaussettes (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1000 Chaussettes (Aux), openstaande posities, locatie van 1000 Chaussettes (Aux) op de kaart.

1000 Chaussettes (Aux) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is 1000 Chaussettes (Aux), company assigned to the tax number BE05582946777. The company 1000 Chaussettes (Aux) is located at the address: Quai du Marché au Poisson 12; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hosiery. Products created in 1000 Chaussettes (Aux) were not found.
The main activity of 1000 Chaussettes (Aux) is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 1000 Chaussettes (Aux) is not available. You also can look at reviews of 1000 Chaussettes (Aux), open positions, location of 1000 Chaussettes (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1000 Chaussettes (Aux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1000 Chaussettes (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1000 Chaussettes (Aux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1000 Chaussettes (Aux), employees, financial statistics.