ROSSELLE

Contactgegevens ROSSELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSSELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSSELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOF TER BEKENLAAN 12; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16207077 (+32-16207077) 16207077 (+32-16207077)

Fax (fax): +32 (81) 219-29-28 +32 (81) 219-29-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSSELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSSELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSSELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSSELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSSELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSSELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSSELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSSELLE
Products information ROSSELLE

BTW identificatienummer (tax): BE09748138427
Ondernemingsnummer: 9277648925
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Services de Traitement de Texte.

Product categorie (product category): Secrétariats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSSELLE
(Get full report from official database of BE for ROSSELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSSELLE
Addition kinds of activities for ROSSELLE

17420105. Stucco werk, interieur | Stucco work, interior
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
73760000. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance
87119908. Marine engineering | Marine engineering
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij ROSSELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSSELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSSELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSSELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van ROSSELLE in sociale netwerken
Look for responds of ROSSELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSSELLE. Laat een reactie achter voor ROSSELLE. ROSSELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSSELLE. Leave a respond for ROSSELLE. ROSSELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSSELLE op de google maps. Adres en contacten ROSSELLE
Location of ROSSELLE on the google maps. Address and contacts of ROSSELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSSELLE ROSSELLE: LE COQ AU VIN | DOG SERVICE | HAIR MONIQUE & URBAIN | Centrauto SA | C.WOUTERS

Other related companies as ROSSELLE: LE COQ AU VIN | DOG SERVICE | HAIR MONIQUE & URBAIN | Centrauto SA | C.WOUTERS

ROSSELLE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSSELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748138427. Het bedrijf ROSSELLE bevindt zich op het adres: HOF TER BEKENLAAN 12; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Secrétariats. Lijst met producten zijn Services: Services de Traitement de Texte..
De hoofdactiviteit van ROSSELLE is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSSELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSSELLE, openstaande posities, locatie van ROSSELLE op de kaart.

ROSSELLE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSSELLE, company assigned to the tax number BE09748138427. The company ROSSELLE is located at the address: HOF TER BEKENLAAN 12; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Secrétariats. List of products are Services: Services de Traitement de Texte..
The main activity of ROSSELLE is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSSELLE is not available. You also can look at reviews of ROSSELLE, open positions, location of ROSSELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSSELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSSELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSSELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSSELLE, employees, financial statistics.