VSM Horseshop

Contactgegevens VSM Horseshop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VSM Horseshop: address, phone, fax, email, website, opening hours

VSM Horseshop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerstraat 32A; 9636; Zwalm (Nederzwalm-Hermelgem), België

Telefoon (phone): 055 30 53 82 (+32-055 30 53 82) 055 30 53 82 (+32-055 30 53 82)

Fax (fax): +32 (19) 597-49-20 +32 (19) 597-49-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VSM Horseshop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VSM Horseshop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VSM Horseshop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VSM Horseshop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VSM Horseshop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VSM Horseshop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VSM Horseshop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VSM Horseshop
Products information VSM Horseshop

BTW identificatienummer (tax): BE04818572998
Ondernemingsnummer: 2735290527
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VSM Horseshop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VSM Horseshop
(Get full report from official database of BE for VSM Horseshop)

Aanvulling soorten activiteiten voor VSM Horseshop
Addition kinds of activities for VSM Horseshop

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
22219901. Linnen weefsels, kunstmatige vezels en zijden | Lining fabrics, manmade fiber and silk
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
36469900. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
37430107. Spoorwegauto's | Railway maintenance cars
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum

Werken bij VSM Horseshop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VSM Horseshop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VSM Horseshop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VSM Horseshop. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van VSM Horseshop in sociale netwerken
Look for responds of VSM Horseshop in social networks

Lees alle opmerkingen voor VSM Horseshop. Laat een reactie achter voor VSM Horseshop. VSM Horseshop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VSM Horseshop. Leave a respond for VSM Horseshop. VSM Horseshop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VSM Horseshop op de google maps. Adres en contacten VSM Horseshop
Location of VSM Horseshop on the google maps. Address and contacts of VSM Horseshop

Andere gerelateerde bedrijven als come VSM Horseshop VSM Horseshop: Cornil (Ets) | Novotel Namur | Vanhaeren I | VAN HOYLANDT R. | HOME DEKOR BVBA

Other related companies as VSM Horseshop: Cornil (Ets) | Novotel Namur | Vanhaeren I | VAN HOYLANDT R. | HOME DEKOR BVBA

VSM Horseshop is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VSM Horseshop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04818572998. Het bedrijf VSM Horseshop bevindt zich op het adres: Neerstraat 32A; 9636; Zwalm (Nederzwalm-Hermelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Horseriding and supplies. Producten gemaakt in VSM Horseshop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VSM Horseshop is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VSM Horseshop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VSM Horseshop, openstaande posities, locatie van VSM Horseshop op de kaart.

VSM Horseshop is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VSM Horseshop, company assigned to the tax number BE04818572998. The company VSM Horseshop is located at the address: Neerstraat 32A; 9636; Zwalm (Nederzwalm-Hermelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Horseriding and supplies. Products created in VSM Horseshop were not found.
The main activity of VSM Horseshop is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VSM Horseshop is not available. You also can look at reviews of VSM Horseshop, open positions, location of VSM Horseshop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VSM Horseshop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VSM Horseshop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VSM Horseshop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VSM Horseshop, employees, financial statistics.