HOME DEKOR BVBA

Contactgegevens HOME DEKOR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME DEKOR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME DEKOR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 9; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 07 72 (+32-052 41 07 72) 052 41 07 72 (+32-052 41 07 72)

Fax (fax): 052 41 25 04 (+32-052 41 25 04) 052 41 25 04 (+32-052 41 25 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME DEKOR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME DEKOR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME DEKOR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME DEKOR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME DEKOR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME DEKOR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME DEKOR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME DEKOR BVBA
Products information HOME DEKOR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01357330322
Ondernemingsnummer: 8790405273
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Painting contractors

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME DEKOR BVBA
(Get full report from official database of BE for HOME DEKOR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME DEKOR BVBA
Addition kinds of activities for HOME DEKOR BVBA

20990501. Dips, behalve op basis van kaas en zure room | Dips, except cheese and sour cream based
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
50990203. Brandhout | Firewood
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages

Werken bij HOME DEKOR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME DEKOR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME DEKOR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME DEKOR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van HOME DEKOR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HOME DEKOR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME DEKOR BVBA. Laat een reactie achter voor HOME DEKOR BVBA. HOME DEKOR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME DEKOR BVBA. Leave a respond for HOME DEKOR BVBA. HOME DEKOR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME DEKOR BVBA op de google maps. Adres en contacten HOME DEKOR BVBA
Location of HOME DEKOR BVBA on the google maps. Address and contacts of HOME DEKOR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME DEKOR BVBA HOME DEKOR BVBA: Cool Be Co NV | STUDIO DUYCK | Bis | RIK ROSSEEL | MARIE-BLANCHE SURNY

Other related companies as HOME DEKOR BVBA: Cool Be Co NV | STUDIO DUYCK | Bis | RIK ROSSEEL | MARIE-BLANCHE SURNY

HOME DEKOR BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME DEKOR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01357330322. Het bedrijf HOME DEKOR BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 9; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van HOME DEKOR BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME DEKOR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME DEKOR BVBA, openstaande posities, locatie van HOME DEKOR BVBA op de kaart.

HOME DEKOR BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME DEKOR BVBA, company assigned to the tax number BE01357330322. The company HOME DEKOR BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 9; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Painting contractors.
The main activity of HOME DEKOR BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME DEKOR BVBA is not available. You also can look at reviews of HOME DEKOR BVBA, open positions, location of HOME DEKOR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME DEKOR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME DEKOR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME DEKOR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME DEKOR BVBA, employees, financial statistics.