Schevenhels C

Contactgegevens Schevenhels C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schevenhels C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schevenhels C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biezestraat 149; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 17 75 (+32-052 47 17 75) 052 47 17 75 (+32-052 47 17 75)

Fax (fax): +32 (2) 993-62-80 +32 (2) 993-62-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schevenhels C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schevenhels C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schevenhels C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schevenhels C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schevenhels C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schevenhels C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schevenhels C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schevenhels C
Products information Schevenhels C

BTW identificatienummer (tax): BE03450500488
Ondernemingsnummer: 1317779541
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Schevenhels C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schevenhels C
(Get full report from official database of BE for Schevenhels C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schevenhels C
Addition kinds of activities for Schevenhels C

5193. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting

Werken bij Schevenhels C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schevenhels C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schevenhels C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schevenhels C. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van Schevenhels C in sociale netwerken
Look for responds of Schevenhels C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schevenhels C. Laat een reactie achter voor Schevenhels C. Schevenhels C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schevenhels C. Leave a respond for Schevenhels C. Schevenhels C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schevenhels C op de google maps. Adres en contacten Schevenhels C
Location of Schevenhels C on the google maps. Address and contacts of Schevenhels C

Andere gerelateerde bedrijven als come Schevenhels C Schevenhels C: VAN OEYEN A | De Ster BVBA | KANTOOR CARPENTIER | VINCENT AMBROISE | Martens Marie-Th茅r猫se

Other related companies as Schevenhels C: VAN OEYEN A | De Ster BVBA | KANTOOR CARPENTIER | VINCENT AMBROISE | Martens Marie-Th茅r猫se

Schevenhels C is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schevenhels C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450500488. Het bedrijf Schevenhels C bevindt zich op het adres: Biezestraat 149; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Schevenhels C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schevenhels C is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schevenhels C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schevenhels C, openstaande posities, locatie van Schevenhels C op de kaart.

Schevenhels C is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schevenhels C, company assigned to the tax number BE03450500488. The company Schevenhels C is located at the address: Biezestraat 149; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Schevenhels C were not found.
The main activity of Schevenhels C is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schevenhels C is not available. You also can look at reviews of Schevenhels C, open positions, location of Schevenhels C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schevenhels C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schevenhels C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schevenhels C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schevenhels C, employees, financial statistics.