VAN OEYEN A

Contactgegevens VAN OEYEN A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OEYEN A: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OEYEN A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spiegelstraat 10; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 26 52 (+32-016 81 26 52) 016 81 26 52 (+32-016 81 26 52)

Fax (fax): +32 (60) 972-65-83 +32 (60) 972-65-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OEYEN A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OEYEN A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OEYEN A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OEYEN A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OEYEN A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OEYEN A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OEYEN A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OEYEN A
Products information VAN OEYEN A

BTW identificatienummer (tax): BE01123321533
Ondernemingsnummer: 1186767578
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VAN OEYEN A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OEYEN A
(Get full report from official database of BE for VAN OEYEN A)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OEYEN A
Addition kinds of activities for VAN OEYEN A

101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
203403. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
51910204. Stro | Straw
52110205. Sash, hout of metaal | Sash, wood or metal

Werken bij VAN OEYEN A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OEYEN A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OEYEN A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OEYEN A. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

 • Copywriter (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

 • Monteur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: SODIKO

  Type: Vaste Job

  Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

 • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

Zoek naar antwoorden van VAN OEYEN A in sociale netwerken
Look for responds of VAN OEYEN A in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OEYEN A. Laat een reactie achter voor VAN OEYEN A. VAN OEYEN A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OEYEN A. Leave a respond for VAN OEYEN A. VAN OEYEN A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OEYEN A op de google maps. Adres en contacten VAN OEYEN A
Location of VAN OEYEN A on the google maps. Address and contacts of VAN OEYEN A

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OEYEN A VAN OEYEN A: K.B.C. ONZE WIJK | BUREAU FAVART & CIE | Libbrecht P | VCLB-CENTRUM | VERHEGGEN

Other related companies as VAN OEYEN A: K.B.C. ONZE WIJK | BUREAU FAVART & CIE | Libbrecht P | VCLB-CENTRUM | VERHEGGEN

VAN OEYEN A is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OEYEN A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123321533. Het bedrijf VAN OEYEN A bevindt zich op het adres: Spiegelstraat 10; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in VAN OEYEN A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN OEYEN A is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OEYEN A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OEYEN A, openstaande posities, locatie van VAN OEYEN A op de kaart.

VAN OEYEN A is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN OEYEN A, company assigned to the tax number BE01123321533. The company VAN OEYEN A is located at the address: Spiegelstraat 10; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in VAN OEYEN A were not found.
The main activity of VAN OEYEN A is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OEYEN A is not available. You also can look at reviews of VAN OEYEN A, open positions, location of VAN OEYEN A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OEYEN A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OEYEN A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OEYEN A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OEYEN A, employees, financial statistics.