Cercle Saint-Joseph ASBL

Contactgegevens Cercle Saint-Joseph ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cercle Saint-Joseph ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cercle Saint-Joseph ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Colonel Piron 12; 4624; Fléron (Romsée), België

Telefoon (phone): 04 355 10 17 (+32-04 355 10 17) 04 355 10 17 (+32-04 355 10 17)

Fax (fax): +32 (10) 782-48-97 +32 (10) 782-48-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cercle Saint-Joseph ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cercle Saint-Joseph ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cercle Saint-Joseph ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cercle Saint-Joseph ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cercle Saint-Joseph ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cercle Saint-Joseph ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cercle Saint-Joseph ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cercle Saint-Joseph ASBL
Products information Cercle Saint-Joseph ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08264434814
Ondernemingsnummer: 5814208984
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Cercle Saint-Joseph ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cercle Saint-Joseph ASBL
(Get full report from official database of BE for Cercle Saint-Joseph ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cercle Saint-Joseph ASBL
Addition kinds of activities for Cercle Saint-Joseph ASBL

28690600. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
73729905. Besturingssystemen computer software | Operating systems computer software
87420105. Management engineering | Management engineering

Werken bij Cercle Saint-Joseph ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cercle Saint-Joseph ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cercle Saint-Joseph ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cercle Saint-Joseph ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van Cercle Saint-Joseph ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Cercle Saint-Joseph ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cercle Saint-Joseph ASBL. Laat een reactie achter voor Cercle Saint-Joseph ASBL. Cercle Saint-Joseph ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cercle Saint-Joseph ASBL. Leave a respond for Cercle Saint-Joseph ASBL. Cercle Saint-Joseph ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cercle Saint-Joseph ASBL op de google maps. Adres en contacten Cercle Saint-Joseph ASBL
Location of Cercle Saint-Joseph ASBL on the google maps. Address and contacts of Cercle Saint-Joseph ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cercle Saint-Joseph ASBL Cercle Saint-Joseph ASBL: JEZET SEATING | PIERRE-JEAN VAN DAELE | T. ARFAOUI | COIFFURE MARCELLE | SUZUKI-SIRA-CARS

Other related companies as Cercle Saint-Joseph ASBL: JEZET SEATING | PIERRE-JEAN VAN DAELE | T. ARFAOUI | COIFFURE MARCELLE | SUZUKI-SIRA-CARS

Cercle Saint-Joseph ASBL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cercle Saint-Joseph ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08264434814. Het bedrijf Cercle Saint-Joseph ASBL bevindt zich op het adres: Rue Colonel Piron 12; 4624; Fléron (Romsée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Cercle Saint-Joseph ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cercle Saint-Joseph ASBL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cercle Saint-Joseph ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cercle Saint-Joseph ASBL, openstaande posities, locatie van Cercle Saint-Joseph ASBL op de kaart.

Cercle Saint-Joseph ASBL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cercle Saint-Joseph ASBL, company assigned to the tax number BE08264434814. The company Cercle Saint-Joseph ASBL is located at the address: Rue Colonel Piron 12; 4624; Fléron (Romsée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 347,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Halls - Rental. Products created in Cercle Saint-Joseph ASBL were not found.
The main activity of Cercle Saint-Joseph ASBL is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cercle Saint-Joseph ASBL is not available. You also can look at reviews of Cercle Saint-Joseph ASBL, open positions, location of Cercle Saint-Joseph ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cercle Saint-Joseph ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cercle Saint-Joseph ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cercle Saint-Joseph ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cercle Saint-Joseph ASBL, employees, financial statistics.