Attractoes Dewoéde A

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Attractoes Dewoéde A
Private companiesMembership Organizations • Attractoes Dewoéde A

Contactgegevens Attractoes Dewoéde A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Attractoes Dewoéde A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Attractoes Dewoéde A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vladslostraat 9A; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 41 15; 051 51 09 10 (+32-051 50 41 15; 051 51 09 10) 051 50 41 15; 051 51 09 10 (+32-051 50 41 15; 051 51 09 10)

Fax (fax): 051 51 07 52 (+32-051 51 07 52) 051 51 07 52 (+32-051 51 07 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Attractoes Dewoéde A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Attractoes Dewoéde A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Attractoes Dewoéde A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Attractoes Dewoéde A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Attractoes Dewoéde A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Attractoes Dewoéde A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Attractoes Dewoéde A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Attractoes Dewoéde A
Products information Attractoes Dewoéde A

BTW identificatienummer (tax): BE09283142089
Ondernemingsnummer: 5133331298
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Fair attractions - Sale & hiring; Playground equipment; Recreation parks

Product categorie (product category): Halls - Inflatable

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Attractoes Dewoéde A
(Get full report from official database of BE for Attractoes Dewoéde A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Attractoes Dewoéde A
Addition kinds of activities for Attractoes Dewoéde A

2519. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
8111. Legale diensten | Legal services
385102. Beschermend eyeware | Protective eyeware
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
01749903. Lime Grove | Lime grove
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
79930101. Juke box | Juke box

Werken bij Attractoes Dewoéde A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Attractoes Dewoéde A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Attractoes Dewoéde A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Attractoes Dewoéde A. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van Attractoes Dewoéde A in sociale netwerken
Look for responds of Attractoes Dewoéde A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Attractoes Dewoéde A. Laat een reactie achter voor Attractoes Dewoéde A. Attractoes Dewoéde A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Attractoes Dewoéde A. Leave a respond for Attractoes Dewoéde A. Attractoes Dewoéde A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Attractoes Dewoéde A op de google maps. Adres en contacten Attractoes Dewoéde A
Location of Attractoes Dewoéde A on the google maps. Address and contacts of Attractoes Dewoéde A

Andere gerelateerde bedrijven als come Attractoes Dewoéde A Attractoes Dewoéde A: Lambrecht J | HAIRCOMPANY | JOHAN POLET | Ouzbekistan | YVAN TETAERT

Other related companies as Attractoes Dewoéde A: Lambrecht J | HAIRCOMPANY | JOHAN POLET | Ouzbekistan | YVAN TETAERT

Attractoes Dewoéde A is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Attractoes Dewoéde A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283142089. Het bedrijf Attractoes Dewoéde A bevindt zich op het adres: Vladslostraat 9A; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Inflatable. Lijst met producten zijn Fair attractions - Sale & hiring; Playground equipment; Recreation parks.
De hoofdactiviteit van Attractoes Dewoéde A is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Attractoes Dewoéde A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Attractoes Dewoéde A, openstaande posities, locatie van Attractoes Dewoéde A op de kaart.

Attractoes Dewoéde A is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Attractoes Dewoéde A, company assigned to the tax number BE09283142089. The company Attractoes Dewoéde A is located at the address: Vladslostraat 9A; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Inflatable. List of products are Fair attractions - Sale & hiring; Playground equipment; Recreation parks.
The main activity of Attractoes Dewoéde A is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Attractoes Dewoéde A is not available. You also can look at reviews of Attractoes Dewoéde A, open positions, location of Attractoes Dewoéde A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Attractoes Dewoéde A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Attractoes Dewoéde A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Attractoes Dewoéde A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Attractoes Dewoéde A, employees, financial statistics.