YVAN TETAERT

Contactgegevens YVAN TETAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVAN TETAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVAN TETAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLESTRAAT 2BA; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57336375 (+32-57336375) 57336375 (+32-57336375)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVAN TETAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVAN TETAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVAN TETAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVAN TETAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVAN TETAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVAN TETAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVAN TETAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVAN TETAERT
Products information YVAN TETAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in YVAN TETAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVAN TETAERT
(Get full report from official database of BE for YVAN TETAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVAN TETAERT
Addition kinds of activities for YVAN TETAERT

27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
38450110. elektromyografen | Electromyographs
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
50720103. klinknagels | Rivets
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
79930300. arcades | Arcades

Werken bij YVAN TETAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVAN TETAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVAN TETAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVAN TETAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van YVAN TETAERT in sociale netwerken
Look for responds of YVAN TETAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVAN TETAERT. Laat een reactie achter voor YVAN TETAERT. YVAN TETAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVAN TETAERT. Leave a respond for YVAN TETAERT. YVAN TETAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVAN TETAERT op de google maps. Adres en contacten YVAN TETAERT
Location of YVAN TETAERT on the google maps. Address and contacts of YVAN TETAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come YVAN TETAERT YVAN TETAERT: Goe-Decor BVBA | De Bondt Pieter | Rodberg R SA | MUTUALIT? LIB?RALE | ACHIEL VAN TRICHT

Other related companies as YVAN TETAERT: Goe-Decor BVBA | De Bondt Pieter | Rodberg R SA | MUTUALIT? LIB?RALE | ACHIEL VAN TRICHT

YVAN TETAERT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVAN TETAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf YVAN TETAERT bevindt zich op het adres: BELLESTRAAT 2BA; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in YVAN TETAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVAN TETAERT is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVAN TETAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVAN TETAERT, openstaande posities, locatie van YVAN TETAERT op de kaart.

YVAN TETAERT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVAN TETAERT, company assigned to the tax number BE04651580810. The company YVAN TETAERT is located at the address: BELLESTRAAT 2BA; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in YVAN TETAERT were not found.
The main activity of YVAN TETAERT is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YVAN TETAERT is not available. You also can look at reviews of YVAN TETAERT, open positions, location of YVAN TETAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVAN TETAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVAN TETAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVAN TETAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVAN TETAERT, employees, financial statistics.