G.V.C.T.

Contactgegevens G.V.C.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.V.C.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.V.C.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Denis Verdonck 70; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 45 43 (+32-02 522 45 43) 02 522 45 43 (+32-02 522 45 43)

Fax (fax): 02 521 13 15 (+32-02 521 13 15) 02 521 13 15 (+32-02 521 13 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.V.C.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.V.C.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.V.C.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.V.C.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.V.C.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.V.C.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.V.C.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.V.C.T.
Products information G.V.C.T.

BTW identificatienummer (tax): BE05521148681
Ondernemingsnummer: 4648559570
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in G.V.C.T. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heat exchangers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.V.C.T.
(Get full report from official database of BE for G.V.C.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.V.C.T.
Addition kinds of activities for G.V.C.T.

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
921100. rechtbanken | Courts
07839901. Arborist diensten | Arborist services
32910305. Staalwol | Steel wool
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
44910101. Vaartuigen laden | Loading vessels
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution

Werken bij G.V.C.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.V.C.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.V.C.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.V.C.T.. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van G.V.C.T. in sociale netwerken
Look for responds of G.V.C.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.V.C.T.. Laat een reactie achter voor G.V.C.T.. G.V.C.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.V.C.T.. Leave a respond for G.V.C.T.. G.V.C.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.V.C.T. op de google maps. Adres en contacten G.V.C.T.
Location of G.V.C.T. on the google maps. Address and contacts of G.V.C.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come G.V.C.T. G.V.C.T.: FLAPOTHEKEN BUYCK NV | HOTEL BRISTOL INTERNAT. | JOZEF VERLINDEN | COIFFURE NEW-MEN | Kroon (De)

Other related companies as G.V.C.T.: FLAPOTHEKEN BUYCK NV | HOTEL BRISTOL INTERNAT. | JOZEF VERLINDEN | COIFFURE NEW-MEN | Kroon (De)

G.V.C.T. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.V.C.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05521148681. Het bedrijf G.V.C.T. bevindt zich op het adres: Rue Denis Verdonck 70; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heat exchangers. Producten gemaakt in G.V.C.T. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.V.C.T. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.V.C.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.V.C.T., openstaande posities, locatie van G.V.C.T. op de kaart.

G.V.C.T. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.V.C.T., company assigned to the tax number BE05521148681. The company G.V.C.T. is located at the address: Rue Denis Verdonck 70; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heat exchangers. Products created in G.V.C.T. were not found.
The main activity of G.V.C.T. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G.V.C.T. is not available. You also can look at reviews of G.V.C.T., open positions, location of G.V.C.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.V.C.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.V.C.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.V.C.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.V.C.T., employees, financial statistics.