FLAPOTHEKEN BUYCK NV

Contactgegevens FLAPOTHEKEN BUYCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAPOTHEKEN BUYCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAPOTHEKEN BUYCK NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Muizenstr. 14 2060 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-32-28-75 32-32-32-28-75

Fax (fax): 32-32-33-50-42 32-32-33-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAPOTHEKEN BUYCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAPOTHEKEN BUYCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAPOTHEKEN BUYCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAPOTHEKEN BUYCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAPOTHEKEN BUYCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAPOTHEKEN BUYCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAPOTHEKEN BUYCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAPOTHEKEN BUYCK NV
Products information FLAPOTHEKEN BUYCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLAPOTHEKEN BUYCK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medicines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAPOTHEKEN BUYCK NV
(Get full report from official database of BE for FLAPOTHEKEN BUYCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAPOTHEKEN BUYCK NV
Addition kinds of activities for FLAPOTHEKEN BUYCK NV

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
35230405. Clippers, voor dierlijk gebruik: hand of elektrisch | Clippers, for animal use: hand or electric
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec

Werken bij FLAPOTHEKEN BUYCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAPOTHEKEN BUYCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAPOTHEKEN BUYCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAPOTHEKEN BUYCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van FLAPOTHEKEN BUYCK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAPOTHEKEN BUYCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAPOTHEKEN BUYCK NV. Laat een reactie achter voor FLAPOTHEKEN BUYCK NV. FLAPOTHEKEN BUYCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAPOTHEKEN BUYCK NV. Leave a respond for FLAPOTHEKEN BUYCK NV. FLAPOTHEKEN BUYCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAPOTHEKEN BUYCK NV op de google maps. Adres en contacten FLAPOTHEKEN BUYCK NV
Location of FLAPOTHEKEN BUYCK NV on the google maps. Address and contacts of FLAPOTHEKEN BUYCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAPOTHEKEN BUYCK NV FLAPOTHEKEN BUYCK NV: Socialistische Vooruitziende Vrouwen | ALE | MOLS HUURWAGENS | Z. HAREMZA | HUIS DEGREEF

Other related companies as FLAPOTHEKEN BUYCK NV: Socialistische Vooruitziende Vrouwen | ALE | MOLS HUURWAGENS | Z. HAREMZA | HUIS DEGREEF

FLAPOTHEKEN BUYCK NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAPOTHEKEN BUYCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf FLAPOTHEKEN BUYCK NV bevindt zich op het adres: Muizenstr. 14 2060 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medicines. Producten gemaakt in FLAPOTHEKEN BUYCK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAPOTHEKEN BUYCK NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAPOTHEKEN BUYCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAPOTHEKEN BUYCK NV, openstaande posities, locatie van FLAPOTHEKEN BUYCK NV op de kaart.

FLAPOTHEKEN BUYCK NV is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLAPOTHEKEN BUYCK NV, company assigned to the tax number BE03988555908. The company FLAPOTHEKEN BUYCK NV is located at the address: Muizenstr. 14 2060 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medicines. Products created in FLAPOTHEKEN BUYCK NV were not found.
The main activity of FLAPOTHEKEN BUYCK NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAPOTHEKEN BUYCK NV is not available. You also can look at reviews of FLAPOTHEKEN BUYCK NV, open positions, location of FLAPOTHEKEN BUYCK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAPOTHEKEN BUYCK NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAPOTHEKEN BUYCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAPOTHEKEN BUYCK NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAPOTHEKEN BUYCK NV, employees, financial statistics.