ROME DETENTE SPRL

Contactgegevens ROME DETENTE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROME DETENTE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROME DETENTE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Rome 1; 6940; Durbuy, België

Telefoon (phone): 086 36 76 96 (+32-086 36 76 96) 086 36 76 96 (+32-086 36 76 96)

Fax (fax): 086 21 25 06 (+32-086 21 25 06) 086 21 25 06 (+32-086 21 25 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROME DETENTE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROME DETENTE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROME DETENTE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROME DETENTE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROME DETENTE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROME DETENTE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROME DETENTE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROME DETENTE SPRL
Products information ROME DETENTE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04115173339
Ondernemingsnummer: 5168487548
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Restaurants

Product categorie (product category): Holiday farms and guest houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROME DETENTE SPRL
(Get full report from official database of BE for ROME DETENTE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROME DETENTE SPRL
Addition kinds of activities for ROME DETENTE SPRL

354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
38450116. Phonocardiographs | Phonocardiographs
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij ROME DETENTE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROME DETENTE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROME DETENTE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROME DETENTE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van ROME DETENTE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ROME DETENTE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROME DETENTE SPRL. Laat een reactie achter voor ROME DETENTE SPRL. ROME DETENTE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROME DETENTE SPRL. Leave a respond for ROME DETENTE SPRL. ROME DETENTE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROME DETENTE SPRL op de google maps. Adres en contacten ROME DETENTE SPRL
Location of ROME DETENTE SPRL on the google maps. Address and contacts of ROME DETENTE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROME DETENTE SPRL ROME DETENTE SPRL: ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE | DE BENGEL | ANNY VAN DORP | Mol Cy NV | Seabird International Shipping NV

Other related companies as ROME DETENTE SPRL: ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE | DE BENGEL | ANNY VAN DORP | Mol Cy NV | Seabird International Shipping NV

ROME DETENTE SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROME DETENTE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04115173339. Het bedrijf ROME DETENTE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Rome 1; 6940; Durbuy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Holiday farms and guest houses. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van ROME DETENTE SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROME DETENTE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROME DETENTE SPRL, openstaande posities, locatie van ROME DETENTE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROME DETENTE SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROME DETENTE SPRL, company assigned to the tax number BE04115173339. The company ROME DETENTE SPRL is located at the address: Rue Rome 1; 6940; Durbuy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Holiday farms and guest houses. List of products are Restaurants.
The main activity of ROME DETENTE SPRL is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROME DETENTE SPRL is not available. You also can look at reviews of ROME DETENTE SPRL, open positions, location of ROME DETENTE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROME DETENTE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROME DETENTE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROME DETENTE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROME DETENTE SPRL, employees, financial statistics.