ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Private companiesPrimary Metal Industries • ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Contactgegevens ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEO DE B?THUNELAAN 7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53789034 (+32-53789034) 53789034 (+32-53789034)

Fax (fax): +32 (10) 494-47-63 +32 (10) 494-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Products information ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07680236816
Ondernemingsnummer: 9458648681
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus; Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
(Get full report from official database of BE for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Addition kinds of activities for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

344307. Metalen onderdelen | Metal parts
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
50939908. Scavengering | Scavengering
51370400. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

Zoek naar antwoorden van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE in sociale netwerken
Look for responds of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Laat een reactie achter voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Leave a respond for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE op de google maps. Adres en contacten ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Location of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE on the google maps. Address and contacts of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: Snookerclub Ceulemans R NV | De Peutter D | MAISON SCHERZO | K?RCHER ANDRES | FRITS KERCKHOF EN PARTN.

Other related companies as ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: Snookerclub Ceulemans R NV | De Peutter D | MAISON SCHERZO | K?RCHER ANDRES | FRITS KERCKHOF EN PARTN.

ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07680236816. Het bedrijf ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE bevindt zich op het adres: LEO DE B?THUNELAAN 7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reclamebureaus; Sociale secretariaten. Producten gemaakt in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, openstaande posities, locatie van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE op de kaart.

ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, company assigned to the tax number BE07680236816. The company ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is located at the address: LEO DE B?THUNELAAN 7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reclamebureaus; Sociale secretariaten. Products created in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE were not found.
The main activity of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is not available. You also can look at reviews of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, open positions, location of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, employees, financial statistics.