DE LILLE TESTCENTRUM SA

Contactgegevens DE LILLE TESTCENTRUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LILLE TESTCENTRUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LILLE TESTCENTRUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstsestraat 2 8860 Lendelede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-73-80-80 32-56-73-80-80

Fax (fax): 32-56-70-56-50 32-56-70-56-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LILLE TESTCENTRUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LILLE TESTCENTRUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LILLE TESTCENTRUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LILLE TESTCENTRUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LILLE TESTCENTRUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LILLE TESTCENTRUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LILLE TESTCENTRUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LILLE TESTCENTRUM SA
Products information DE LILLE TESTCENTRUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09089508056
Ondernemingsnummer: 9552856445
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DE LILLE TESTCENTRUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Telescopic scaffolding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LILLE TESTCENTRUM SA
(Get full report from official database of BE for DE LILLE TESTCENTRUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LILLE TESTCENTRUM SA
Addition kinds of activities for DE LILLE TESTCENTRUM SA

382200. Milieucontroles | Environmental controls
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
39990815. Straw goederen | Straw goods
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service

Werken bij DE LILLE TESTCENTRUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LILLE TESTCENTRUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LILLE TESTCENTRUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LILLE TESTCENTRUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van DE LILLE TESTCENTRUM SA in sociale netwerken
Look for responds of DE LILLE TESTCENTRUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LILLE TESTCENTRUM SA. Laat een reactie achter voor DE LILLE TESTCENTRUM SA. DE LILLE TESTCENTRUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LILLE TESTCENTRUM SA. Leave a respond for DE LILLE TESTCENTRUM SA. DE LILLE TESTCENTRUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LILLE TESTCENTRUM SA op de google maps. Adres en contacten DE LILLE TESTCENTRUM SA
Location of DE LILLE TESTCENTRUM SA on the google maps. Address and contacts of DE LILLE TESTCENTRUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LILLE TESTCENTRUM SA DE LILLE TESTCENTRUM SA: FLROLMA RAMA NV | PAUL BAERT | GILLEMOT WALLONIE SA | ERIC VAN HOLLE | COIFFURE DOOLEY'S

Other related companies as DE LILLE TESTCENTRUM SA: FLROLMA RAMA NV | PAUL BAERT | GILLEMOT WALLONIE SA | ERIC VAN HOLLE | COIFFURE DOOLEY'S

DE LILLE TESTCENTRUM SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LILLE TESTCENTRUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09089508056. Het bedrijf DE LILLE TESTCENTRUM SA bevindt zich op het adres: Hulstsestraat 2 8860 Lendelede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Telescopic scaffolding. Producten gemaakt in DE LILLE TESTCENTRUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LILLE TESTCENTRUM SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LILLE TESTCENTRUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LILLE TESTCENTRUM SA, openstaande posities, locatie van DE LILLE TESTCENTRUM SA op de kaart.

DE LILLE TESTCENTRUM SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LILLE TESTCENTRUM SA, company assigned to the tax number BE09089508056. The company DE LILLE TESTCENTRUM SA is located at the address: Hulstsestraat 2 8860 Lendelede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Telescopic scaffolding. Products created in DE LILLE TESTCENTRUM SA were not found.
The main activity of DE LILLE TESTCENTRUM SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LILLE TESTCENTRUM SA is not available. You also can look at reviews of DE LILLE TESTCENTRUM SA, open positions, location of DE LILLE TESTCENTRUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LILLE TESTCENTRUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LILLE TESTCENTRUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LILLE TESTCENTRUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LILLE TESTCENTRUM SA, employees, financial statistics.