PAUL BAERT

Contactgegevens PAUL BAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL BAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL BAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAMSTRAAT 39; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93468243 (+32-93468243) 93468243 (+32-93468243)

Fax (fax): +32 (14) 651-30-61 +32 (14) 651-30-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL BAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL BAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL BAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL BAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL BAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL BAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL BAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL BAERT
Products information PAUL BAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL BAERT
(Get full report from official database of BE for PAUL BAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL BAERT
Addition kinds of activities for PAUL BAERT

02719902. Fox Farm | Fox farm
14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
38250230. Standaardcellen | Standard cells
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses

Werken bij PAUL BAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL BAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL BAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL BAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

 • Metselaar (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

 • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: KAREL STERCKX

  Type: Vaste Job

  Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

 • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

 • Kinderpsychiater (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: THE MAPLE

  Type: Flexijob

  Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van PAUL BAERT in sociale netwerken
Look for responds of PAUL BAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL BAERT. Laat een reactie achter voor PAUL BAERT. PAUL BAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL BAERT. Leave a respond for PAUL BAERT. PAUL BAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL BAERT op de google maps. Adres en contacten PAUL BAERT
Location of PAUL BAERT on the google maps. Address and contacts of PAUL BAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL BAERT PAUL BAERT: Navision-Navisoft | GEERT CASTELEIN | ETS. RAPPE F. | Mafribel NV | BIOMEDIC BELGIUM NV

Other related companies as PAUL BAERT: Navision-Navisoft | GEERT CASTELEIN | ETS. RAPPE F. | Mafribel NV | BIOMEDIC BELGIUM NV

PAUL BAERT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL BAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf PAUL BAERT bevindt zich op het adres: DAMSTRAAT 39; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PAUL BAERT is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL BAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL BAERT, openstaande posities, locatie van PAUL BAERT op de kaart.

PAUL BAERT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL BAERT, company assigned to the tax number BE05998229980. The company PAUL BAERT is located at the address: DAMSTRAAT 39; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PAUL BAERT is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL BAERT is not available. You also can look at reviews of PAUL BAERT, open positions, location of PAUL BAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL BAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL BAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL BAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL BAERT, employees, financial statistics.