BIOMEDIC BELGIUM NV

Contactgegevens BIOMEDIC BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIOMEDIC BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIOMEDIC BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wayenborgstr 8 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 20 22 55 32.15 20 22 55

Fax (fax): 32.15 20 01 92 32.15 20 01 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIOMEDIC BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIOMEDIC BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIOMEDIC BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIOMEDIC BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIOMEDIC BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIOMEDIC BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIOMEDIC BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIOMEDIC BELGIUM NV
Products information BIOMEDIC BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE03354370117
Ondernemingsnummer: 4405487060
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Scientific equipment and instruments

Product categorie (product category): Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIOMEDIC BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for BIOMEDIC BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIOMEDIC BELGIUM NV
Addition kinds of activities for BIOMEDIC BELGIUM NV

22111208. Jacquard geweven stoffen, katoen | Jacquard woven fabrics, cotton
27829902. Grafiek en grafiekpapier, geregeerd | Chart and graph paper, ruled
50510215. Rails en accessoires | Rails and accessories
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
51439902. Kaas | Cheese
73899999. Bedrijfsdiensten op niet-commerciële site | Business services at non-commercial site

Werken bij BIOMEDIC BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIOMEDIC BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIOMEDIC BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIOMEDIC BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

Zoek naar antwoorden van BIOMEDIC BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of BIOMEDIC BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIOMEDIC BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor BIOMEDIC BELGIUM NV. BIOMEDIC BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIOMEDIC BELGIUM NV. Leave a respond for BIOMEDIC BELGIUM NV. BIOMEDIC BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIOMEDIC BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten BIOMEDIC BELGIUM NV
Location of BIOMEDIC BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of BIOMEDIC BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BIOMEDIC BELGIUM NV BIOMEDIC BELGIUM NV: Watry M-A | Flandroy Anne | WILLY SPARTON | AUDIOPTIC | MARK SCHOCKAERT

Other related companies as BIOMEDIC BELGIUM NV: Watry M-A | Flandroy Anne | WILLY SPARTON | AUDIOPTIC | MARK SCHOCKAERT

BIOMEDIC BELGIUM NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIOMEDIC BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354370117. Het bedrijf BIOMEDIC BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Wayenborgstr 8 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Scientific equipment and instruments.
De hoofdactiviteit van BIOMEDIC BELGIUM NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIOMEDIC BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIOMEDIC BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van BIOMEDIC BELGIUM NV op de kaart.

BIOMEDIC BELGIUM NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIOMEDIC BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE03354370117. The company BIOMEDIC BELGIUM NV is located at the address: Wayenborgstr 8 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Measurement - equipment and instruments; Precision Equipment. List of products are Scientific equipment and instruments.
The main activity of BIOMEDIC BELGIUM NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIOMEDIC BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of BIOMEDIC BELGIUM NV, open positions, location of BIOMEDIC BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIOMEDIC BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIOMEDIC BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIOMEDIC BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIOMEDIC BELGIUM NV, employees, financial statistics.