Pépinières Saint-Jean SPRL

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Pépinières Saint-Jean SPRL
Private companiesChemicals and Allied Products • Pépinières Saint-Jean SPRL

Contactgegevens Pépinières Saint-Jean SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pépinières Saint-Jean SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pépinières Saint-Jean SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 65; 4520; Wanze, België

Telefoon (phone): 085 21 46 65; 085 71 39 69 (+32-085 21 46 65; 085 71 39 69) 085 21 46 65; 085 71 39 69 (+32-085 21 46 65; 085 71 39 69)

Fax (fax): 085 23 61 85 (+32-085 23 61 85) 085 23 61 85 (+32-085 23 61 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pépinières Saint-Jean SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pépinières Saint-Jean SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pépinières Saint-Jean SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pépinières Saint-Jean SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pépinières Saint-Jean SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pépinières Saint-Jean SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pépinières Saint-Jean SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pépinières Saint-Jean SPRL
Products information Pépinières Saint-Jean SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02152191162
Ondernemingsnummer: 9899475097
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Pépinières Saint-Jean SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pépinières Saint-Jean SPRL
(Get full report from official database of BE for Pépinières Saint-Jean SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pépinières Saint-Jean SPRL
Addition kinds of activities for Pépinières Saint-Jean SPRL

329103. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
22111211. Pin controles, katoen | Pin checks, cotton
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
38240115. Turbine meters | Turbine meters
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec

Werken bij Pépinières Saint-Jean SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pépinières Saint-Jean SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pépinières Saint-Jean SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pépinières Saint-Jean SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Pépinières Saint-Jean SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Pépinières Saint-Jean SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pépinières Saint-Jean SPRL. Laat een reactie achter voor Pépinières Saint-Jean SPRL. Pépinières Saint-Jean SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pépinières Saint-Jean SPRL. Leave a respond for Pépinières Saint-Jean SPRL. Pépinières Saint-Jean SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pépinières Saint-Jean SPRL op de google maps. Adres en contacten Pépinières Saint-Jean SPRL
Location of Pépinières Saint-Jean SPRL on the google maps. Address and contacts of Pépinières Saint-Jean SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Pépinières Saint-Jean SPRL Pépinières Saint-Jean SPRL: ASLK-CGER Bank | Geva Werken NV | Haesebrouck BVBA | Lettrage Bekaert | JULIEN CORNELIS

Other related companies as Pépinières Saint-Jean SPRL: ASLK-CGER Bank | Geva Werken NV | Haesebrouck BVBA | Lettrage Bekaert | JULIEN CORNELIS

Pépinières Saint-Jean SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pépinières Saint-Jean SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02152191162. Het bedrijf Pépinières Saint-Jean SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 65; 4520; Wanze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in Pépinières Saint-Jean SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pépinières Saint-Jean SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pépinières Saint-Jean SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pépinières Saint-Jean SPRL, openstaande posities, locatie van Pépinières Saint-Jean SPRL op de kaart.

Pépinières Saint-Jean SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pépinières Saint-Jean SPRL, company assigned to the tax number BE02152191162. The company Pépinières Saint-Jean SPRL is located at the address: Chaussée de Tirlemont 65; 4520; Wanze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Nurserymen. Products created in Pépinières Saint-Jean SPRL were not found.
The main activity of Pépinières Saint-Jean SPRL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pépinières Saint-Jean SPRL is not available. You also can look at reviews of Pépinières Saint-Jean SPRL, open positions, location of Pépinières Saint-Jean SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pépinières Saint-Jean SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pépinières Saint-Jean SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pépinières Saint-Jean SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pépinières Saint-Jean SPRL, employees, financial statistics.