PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)
Private companiesMotion Pictures • PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)

Contactgegevens PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): address, phone, fax, email, website, opening hours

PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Condroz 221; 4120; Neupré (Rotheux-Rimière), België

Telefoon (phone): 0478 57 09 63; 0479 88 76 14 (+32-0478 57 09 63; 0479 88 76 14) 0478 57 09 63; 0479 88 76 14 (+32-0478 57 09 63; 0479 88 76 14)

Fax (fax): +32 (83) 262-84-43 +32 (83) 262-84-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)
Products information PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)

BTW identificatienummer (tax): BE06612640380
Ondernemingsnummer: 7029846191
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)
(Get full report from official database of BE for PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe))

Aanvulling soorten activiteiten voor PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)
Addition kinds of activities for PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial

Werken bij PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

Zoek naar antwoorden van PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) in sociale netwerken
Look for responds of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). Laat een reactie achter voor PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). Leave a respond for PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe). PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) op de google maps. Adres en contacten PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)
Location of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) on the google maps. Address and contacts of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe)

Andere gerelateerde bedrijven als come PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): Cools W | B.B.C. SPIROU CHARLEROI | E. LAURENT | STANDAARD BOEKHANDEL GEEL | Kelchtermans Klinkerwerken

Other related companies as PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe): Cools W | B.B.C. SPIROU CHARLEROI | E. LAURENT | STANDAARD BOEKHANDEL GEEL | Kelchtermans Klinkerwerken

PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06612640380. Het bedrijf PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) bevindt zich op het adres: Route du Condroz 221; 4120; Neupré (Rotheux-Rimière). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), openstaande posities, locatie van PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) op de kaart.

PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), company assigned to the tax number BE06612640380. The company PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is located at the address: Route du Condroz 221; 4120; Neupré (Rotheux-Rimière). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Nurserymen. Products created in PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) were not found.
The main activity of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) is not available. You also can look at reviews of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), open positions, location of PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEPINIERE DE LA RIMIERE (Malherbe), employees, financial statistics.