ACTION LIFT

Contactgegevens ACTION LIFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION LIFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION LIFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU ROI ALBERT 272; 1082; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 477225572 (+32-477225572) 477225572 (+32-477225572)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION LIFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION LIFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION LIFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION LIFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION LIFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION LIFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION LIFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION LIFT
Products information ACTION LIFT

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Déménagements Domestiques.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION LIFT
(Get full report from official database of BE for ACTION LIFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION LIFT
Addition kinds of activities for ACTION LIFT

824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
39959903. Grave kluizen, metaal | Grave vaults, metal
51490303. Fruit schil | Fruit peel
51990601. Zakken, textiel | Bags, textile
95320402. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, staatsregering | Urban and community development, state government

Werken bij ACTION LIFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION LIFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION LIFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION LIFT. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van ACTION LIFT in sociale netwerken
Look for responds of ACTION LIFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION LIFT. Laat een reactie achter voor ACTION LIFT. ACTION LIFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION LIFT. Leave a respond for ACTION LIFT. ACTION LIFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION LIFT op de google maps. Adres en contacten ACTION LIFT
Location of ACTION LIFT on the google maps. Address and contacts of ACTION LIFT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION LIFT ACTION LIFT: Leyn L | SCHOENMAECKERS | LEO VANDERSANDE | ARMAND BRODER | DRUKKERIJ BAILLIEN EN MARIS NV

Other related companies as ACTION LIFT: Leyn L | SCHOENMAECKERS | LEO VANDERSANDE | ARMAND BRODER | DRUKKERIJ BAILLIEN EN MARIS NV

ACTION LIFT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION LIFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf ACTION LIFT bevindt zich op het adres: AVENUE DU ROI ALBERT 272; 1082; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques..
De hoofdactiviteit van ACTION LIFT is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION LIFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION LIFT, openstaande posities, locatie van ACTION LIFT op de kaart.

ACTION LIFT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTION LIFT, company assigned to the tax number BE04722167968. The company ACTION LIFT is located at the address: AVENUE DU ROI ALBERT 272; 1082; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements Domestiques..
The main activity of ACTION LIFT is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION LIFT is not available. You also can look at reviews of ACTION LIFT, open positions, location of ACTION LIFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION LIFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION LIFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION LIFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION LIFT, employees, financial statistics.