AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN

Contactgegevens AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KEER 15; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33531467 (+32-33531467) 33531467 (+32-33531467)

Fax (fax): +32 (53) 312-28-11 +32 (53) 312-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN
Products information AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE02723480224
Ondernemingsnummer: 2349670410
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN
(Get full report from official database of BE for AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN
Addition kinds of activities for AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN

362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
35310612. Schoppen, kracht | Shovels, power
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving

Werken bij AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN in sociale netwerken
Look for responds of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. Laat een reactie achter voor AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. Leave a respond for AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN. AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN op de google maps. Adres en contacten AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN
Location of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN on the google maps. Address and contacts of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: IVAN WITTOUCK | Demelenne Jacques | ZAKENKANTOOR GELAESEN-PETERS | VERCARO | APOTHEEK BERKENBOS

Other related companies as AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN: IVAN WITTOUCK | Demelenne Jacques | ZAKENKANTOOR GELAESEN-PETERS | VERCARO | APOTHEEK BERKENBOS

AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02723480224. Het bedrijf AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN bevindt zich op het adres: DE KEER 15; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, openstaande posities, locatie van AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN op de kaart.

AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, company assigned to the tax number BE02723480224. The company AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is located at the address: DE KEER 15; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN is not available. You also can look at reviews of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, open positions, location of AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFBRAAKWERKEN J. VERHEYEN, employees, financial statistics.