IVAN WITTOUCK

Contactgegevens IVAN WITTOUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IVAN WITTOUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

IVAN WITTOUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POPERINGSEWEG 496; 8908; IEPER, België

Telefoon (phone): 57335736 (+32-57335736) 57335736 (+32-57335736)

Fax (fax): +32 (51) 507-23-59 +32 (51) 507-23-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IVAN WITTOUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IVAN WITTOUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IVAN WITTOUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IVAN WITTOUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IVAN WITTOUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IVAN WITTOUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IVAN WITTOUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IVAN WITTOUCK
Products information IVAN WITTOUCK

BTW identificatienummer (tax): BE03323883056
Ondernemingsnummer: 3224731445
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in IVAN WITTOUCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IVAN WITTOUCK
(Get full report from official database of BE for IVAN WITTOUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor IVAN WITTOUCK
Addition kinds of activities for IVAN WITTOUCK

344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
20150700. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
55999902. Go-carts | Go-carts
73610202. Maid register | Maid registry

Werken bij IVAN WITTOUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IVAN WITTOUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IVAN WITTOUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IVAN WITTOUCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van IVAN WITTOUCK in sociale netwerken
Look for responds of IVAN WITTOUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor IVAN WITTOUCK. Laat een reactie achter voor IVAN WITTOUCK. IVAN WITTOUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IVAN WITTOUCK. Leave a respond for IVAN WITTOUCK. IVAN WITTOUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IVAN WITTOUCK op de google maps. Adres en contacten IVAN WITTOUCK
Location of IVAN WITTOUCK on the google maps. Address and contacts of IVAN WITTOUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come IVAN WITTOUCK IVAN WITTOUCK: WALSCHOT | MEEUS MAKELAARS | DADDY'S HOBBY | VRIJE BASISSCHOOL | CORINE CARLIER

Other related companies as IVAN WITTOUCK: WALSCHOT | MEEUS MAKELAARS | DADDY'S HOBBY | VRIJE BASISSCHOOL | CORINE CARLIER

IVAN WITTOUCK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IVAN WITTOUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323883056. Het bedrijf IVAN WITTOUCK bevindt zich op het adres: POPERINGSEWEG 496; 8908; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in IVAN WITTOUCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IVAN WITTOUCK is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IVAN WITTOUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IVAN WITTOUCK, openstaande posities, locatie van IVAN WITTOUCK op de kaart.

IVAN WITTOUCK is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is IVAN WITTOUCK, company assigned to the tax number BE03323883056. The company IVAN WITTOUCK is located at the address: POPERINGSEWEG 496; 8908; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in IVAN WITTOUCK were not found.
The main activity of IVAN WITTOUCK is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IVAN WITTOUCK is not available. You also can look at reviews of IVAN WITTOUCK, open positions, location of IVAN WITTOUCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IVAN WITTOUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IVAN WITTOUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IVAN WITTOUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IVAN WITTOUCK, employees, financial statistics.