PERFORMANCE BUR. & DESIGN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PERFORMANCE BUR. & DESIGN
Private companiesHealth Services • PERFORMANCE BUR. & DESIGN

Contactgegevens PERFORMANCE BUR. & DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERFORMANCE BUR. & DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERFORMANCE BUR. & DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA JOYEUSE ENTR?E 86; 7020; MONS, België

Telefoon (phone): 65845560 (+32-65845560) 65845560 (+32-65845560)

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERFORMANCE BUR. & DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERFORMANCE BUR. & DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERFORMANCE BUR. & DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERFORMANCE BUR. & DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERFORMANCE BUR. & DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERFORMANCE BUR. & DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERFORMANCE BUR. & DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERFORMANCE BUR. & DESIGN
Products information PERFORMANCE BUR. & DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Tapis.. Services: Installateurs de Bureaux.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Fournitures de bureau. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERFORMANCE BUR. & DESIGN
(Get full report from official database of BE for PERFORMANCE BUR. & DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERFORMANCE BUR. & DESIGN
Addition kinds of activities for PERFORMANCE BUR. & DESIGN

8222. Junior colleges | Junior colleges
382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
25220300. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations

Werken bij PERFORMANCE BUR. & DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERFORMANCE BUR. & DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERFORMANCE BUR. & DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERFORMANCE BUR. & DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Schrijnwerker tuinhuizen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat samen met de zaakvoerder langs bij verschillende particulieren voor het monteren van Tuinhuizen en Carports.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van PERFORMANCE BUR. & DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of PERFORMANCE BUR. & DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERFORMANCE BUR. & DESIGN. Laat een reactie achter voor PERFORMANCE BUR. & DESIGN. PERFORMANCE BUR. & DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERFORMANCE BUR. & DESIGN. Leave a respond for PERFORMANCE BUR. & DESIGN. PERFORMANCE BUR. & DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERFORMANCE BUR. & DESIGN op de google maps. Adres en contacten PERFORMANCE BUR. & DESIGN
Location of PERFORMANCE BUR. & DESIGN on the google maps. Address and contacts of PERFORMANCE BUR. & DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come PERFORMANCE BUR. & DESIGN PERFORMANCE BUR. & DESIGN: AL QUDUS | Dilmove | L. WINDEY | R. WALRAEVENS | GMG

Other related companies as PERFORMANCE BUR. & DESIGN: AL QUDUS | Dilmove | L. WINDEY | R. WALRAEVENS | GMG

PERFORMANCE BUR. & DESIGN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERFORMANCE BUR. & DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf PERFORMANCE BUR. & DESIGN bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA JOYEUSE ENTR?E 86; 7020; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Fournitures de bureau. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Tapis.. Services: Installateurs de Bureaux..
De hoofdactiviteit van PERFORMANCE BUR. & DESIGN is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERFORMANCE BUR. & DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERFORMANCE BUR. & DESIGN, openstaande posities, locatie van PERFORMANCE BUR. & DESIGN op de kaart.

PERFORMANCE BUR. & DESIGN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERFORMANCE BUR. & DESIGN, company assigned to the tax number BE01167541503. The company PERFORMANCE BUR. & DESIGN is located at the address: AVENUE DE LA JOYEUSE ENTR?E 86; 7020; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Décorateurs d'intérieur. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Fournitures de bureau. Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Tapis.. Services: Installateurs de Bureaux..
The main activity of PERFORMANCE BUR. & DESIGN is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PERFORMANCE BUR. & DESIGN is not available. You also can look at reviews of PERFORMANCE BUR. & DESIGN, open positions, location of PERFORMANCE BUR. & DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERFORMANCE BUR. & DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERFORMANCE BUR. & DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERFORMANCE BUR. & DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERFORMANCE BUR. & DESIGN, employees, financial statistics.