Dilmove

Contactgegevens Dilmove: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dilmove: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dilmove

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron Robert de Vironlaan 1; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 461 19 92; 02 465 72 22; 0478 34 36 29; 02 569 11 86 (+32-02 461 19 92; 02 465 72 22; 0478 34 36 29; 02 569 11 86) 02 461 19 92; 02 465 72 22; 0478 34 36 29; 02 569 11 86 (+32-02 461 19 92; 02 465 72 22; 0478 34 36 29; 02 569 11 86)

Fax (fax): 02 460 87 93 (+32-02 460 87 93) 02 460 87 93 (+32-02 460 87 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dilmove: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dilmove"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dilmove"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dilmove, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dilmove. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dilmove, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dilmove. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dilmove
Products information Dilmove

BTW identificatienummer (tax): BE05769165039
Ondernemingsnummer: 1362274169
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Dilmove zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dilmove
(Get full report from official database of BE for Dilmove)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dilmove
Addition kinds of activities for Dilmove

328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
17990105. Zwembad constructie | Swimming pool construction
20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
32690500. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
51491102. Stijfsel | Starch
87480402. System engineering consultant, ex. | Systems engineering consultant, ex. computer or professional

Werken bij Dilmove: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dilmove: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dilmove. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dilmove. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

 • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

 • Werfelektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

 • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

 • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

Zoek naar antwoorden van Dilmove in sociale netwerken
Look for responds of Dilmove in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dilmove. Laat een reactie achter voor Dilmove. Dilmove bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dilmove. Leave a respond for Dilmove. Dilmove on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dilmove op de google maps. Adres en contacten Dilmove
Location of Dilmove on the google maps. Address and contacts of Dilmove

Andere gerelateerde bedrijven als come Dilmove Dilmove: Brever A | ARS?NE PIROTTE | Putmans Philip | DE SCHRIJVER | Hotel Ter Kade

Other related companies as Dilmove: Brever A | ARS?NE PIROTTE | Putmans Philip | DE SCHRIJVER | Hotel Ter Kade

Dilmove is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dilmove, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05769165039. Het bedrijf Dilmove bevindt zich op het adres: Baron Robert de Vironlaan 1; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Dilmove zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dilmove is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dilmove is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dilmove, openstaande posities, locatie van Dilmove op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dilmove is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dilmove, company assigned to the tax number BE05769165039. The company Dilmove is located at the address: Baron Robert de Vironlaan 1; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Dilmove were not found.
The main activity of Dilmove is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dilmove is not available. You also can look at reviews of Dilmove, open positions, location of Dilmove on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dilmove, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dilmove, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dilmove, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dilmove, employees, financial statistics.