MEWISSEN

Contactgegevens MEWISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEWISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEWISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DROIXHE 8; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43432882 (+32-43432882) 43432882 (+32-43432882)

Fax (fax): +32 (12) 158-63-13 +32 (12) 158-63-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEWISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEWISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEWISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEWISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEWISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEWISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEWISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEWISSEN
Products information MEWISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02818511962
Ondernemingsnummer: 5057250976
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Matériaux: Métaux.

Product categorie (product category): Déchets and débris Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEWISSEN
(Get full report from official database of BE for MEWISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEWISSEN
Addition kinds of activities for MEWISSEN

332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
35790108. Portemeters | Postage meters
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection

Werken bij MEWISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEWISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEWISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEWISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van MEWISSEN in sociale netwerken
Look for responds of MEWISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEWISSEN. Laat een reactie achter voor MEWISSEN. MEWISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEWISSEN. Leave a respond for MEWISSEN. MEWISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEWISSEN op de google maps. Adres en contacten MEWISSEN
Location of MEWISSEN on the google maps. Address and contacts of MEWISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEWISSEN MEWISSEN: BOMA-ICE | Van Moere G | GAR VAN STEELANT R | Hoste L | G茅rardy D

Other related companies as MEWISSEN: BOMA-ICE | Van Moere G | GAR VAN STEELANT R | Hoste L | G茅rardy D

MEWISSEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEWISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02818511962. Het bedrijf MEWISSEN bevindt zich op het adres: RUE DE DROIXHE 8; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Déchets and débris Gr. Lijst met producten zijn Matériaux: Métaux..
De hoofdactiviteit van MEWISSEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEWISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEWISSEN, openstaande posities, locatie van MEWISSEN op de kaart.

MEWISSEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEWISSEN, company assigned to the tax number BE02818511962. The company MEWISSEN is located at the address: RUE DE DROIXHE 8; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Déchets and débris Gr. List of products are Matériaux: Métaux..
The main activity of MEWISSEN is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEWISSEN is not available. You also can look at reviews of MEWISSEN, open positions, location of MEWISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEWISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEWISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEWISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEWISSEN, employees, financial statistics.