BOMA-ICE

Contactgegevens BOMA-ICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOMA-ICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOMA-ICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 25; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 475207090 (+32-475207090) 475207090 (+32-475207090)

Fax (fax): +32 (59) 211-80-54 +32 (59) 211-80-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOMA-ICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOMA-ICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOMA-ICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOMA-ICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOMA-ICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOMA-ICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOMA-ICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOMA-ICE
Products information BOMA-ICE

BTW identificatienummer (tax): BE09291656494
Ondernemingsnummer: 5219848632
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BOMA-ICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOMA-ICE
(Get full report from official database of BE for BOMA-ICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOMA-ICE
Addition kinds of activities for BOMA-ICE

794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
50440402. Mailing machines | Mailing machines
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant

Werken bij BOMA-ICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOMA-ICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOMA-ICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOMA-ICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van BOMA-ICE in sociale netwerken
Look for responds of BOMA-ICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOMA-ICE. Laat een reactie achter voor BOMA-ICE. BOMA-ICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOMA-ICE. Leave a respond for BOMA-ICE. BOMA-ICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOMA-ICE op de google maps. Adres en contacten BOMA-ICE
Location of BOMA-ICE on the google maps. Address and contacts of BOMA-ICE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOMA-ICE BOMA-ICE: Pauwels F | AVIA-BELGOMINE | COIFFURE CAPRICE | VERITAS | GARAGE VAHSEN

Other related companies as BOMA-ICE: Pauwels F | AVIA-BELGOMINE | COIFFURE CAPRICE | VERITAS | GARAGE VAHSEN

BOMA-ICE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOMA-ICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09291656494. Het bedrijf BOMA-ICE bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 25; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in BOMA-ICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOMA-ICE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOMA-ICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOMA-ICE, openstaande posities, locatie van BOMA-ICE op de kaart.

BOMA-ICE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOMA-ICE, company assigned to the tax number BE09291656494. The company BOMA-ICE is located at the address: NIEUWSTRAAT 25; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in BOMA-ICE were not found.
The main activity of BOMA-ICE is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOMA-ICE is not available. You also can look at reviews of BOMA-ICE, open positions, location of BOMA-ICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOMA-ICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOMA-ICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOMA-ICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOMA-ICE, employees, financial statistics.