LUC-DEP. MED. BASISWET.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • LUC-DEP. MED. BASISWET.
Private companiesAgricultural Production - Crops • LUC-DEP. MED. BASISWET.

Contactgegevens LUC-DEP. MED. BASISWET.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC-DEP. MED. BASISWET.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC-DEP. MED. BASISWET.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UNIVERSITAIRE CAMPUS 0; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11268502 (+32-11268502) 11268502 (+32-11268502)

Fax (fax): +32 (51) 739-15-57 +32 (51) 739-15-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC-DEP. MED. BASISWET.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC-DEP. MED. BASISWET."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC-DEP. MED. BASISWET."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC-DEP. MED. BASISWET., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC-DEP. MED. BASISWET.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC-DEP. MED. BASISWET., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC-DEP. MED. BASISWET.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC-DEP. MED. BASISWET.
Products information LUC-DEP. MED. BASISWET.

BTW identificatienummer (tax): BE03181335449
Ondernemingsnummer: 8163360595
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LUC-DEP. MED. BASISWET. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC-DEP. MED. BASISWET.
(Get full report from official database of BE for LUC-DEP. MED. BASISWET.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC-DEP. MED. BASISWET.
Addition kinds of activities for LUC-DEP. MED. BASISWET.

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
33130202. ferrochroom | Ferrochromium
82229901. Gemeenschapskollege | Community college

Werken bij LUC-DEP. MED. BASISWET.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC-DEP. MED. BASISWET.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC-DEP. MED. BASISWET.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC-DEP. MED. BASISWET.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van LUC-DEP. MED. BASISWET. in sociale netwerken
Look for responds of LUC-DEP. MED. BASISWET. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC-DEP. MED. BASISWET.. Laat een reactie achter voor LUC-DEP. MED. BASISWET.. LUC-DEP. MED. BASISWET. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC-DEP. MED. BASISWET.. Leave a respond for LUC-DEP. MED. BASISWET.. LUC-DEP. MED. BASISWET. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC-DEP. MED. BASISWET. op de google maps. Adres en contacten LUC-DEP. MED. BASISWET.
Location of LUC-DEP. MED. BASISWET. on the google maps. Address and contacts of LUC-DEP. MED. BASISWET.

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC-DEP. MED. BASISWET. LUC-DEP. MED. BASISWET.: KBC | ART ET NOBLESSE DU MEUBLE | GARAGE WILLY NV | Van de Steene Jeroen | V. THONON

Other related companies as LUC-DEP. MED. BASISWET.: KBC | ART ET NOBLESSE DU MEUBLE | GARAGE WILLY NV | Van de Steene Jeroen | V. THONON

LUC-DEP. MED. BASISWET. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC-DEP. MED. BASISWET., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181335449. Het bedrijf LUC-DEP. MED. BASISWET. bevindt zich op het adres: UNIVERSITAIRE CAMPUS 0; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in LUC-DEP. MED. BASISWET. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC-DEP. MED. BASISWET. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC-DEP. MED. BASISWET. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC-DEP. MED. BASISWET., openstaande posities, locatie van LUC-DEP. MED. BASISWET. op de kaart.

LUC-DEP. MED. BASISWET. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC-DEP. MED. BASISWET., company assigned to the tax number BE03181335449. The company LUC-DEP. MED. BASISWET. is located at the address: UNIVERSITAIRE CAMPUS 0; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in LUC-DEP. MED. BASISWET. were not found.
The main activity of LUC-DEP. MED. BASISWET. is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC-DEP. MED. BASISWET. is not available. You also can look at reviews of LUC-DEP. MED. BASISWET., open positions, location of LUC-DEP. MED. BASISWET. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC-DEP. MED. BASISWET., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC-DEP. MED. BASISWET., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC-DEP. MED. BASISWET., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC-DEP. MED. BASISWET., employees, financial statistics.