ART ET NOBLESSE DU MEUBLE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • ART ET NOBLESSE DU MEUBLE
Private companiesAgricultural Production - Crops • ART ET NOBLESSE DU MEUBLE

Contactgegevens ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART ET NOBLESSE DU MEUBLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOH?RY 15; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19698929 (+32-19698929) 19698929 (+32-19698929)

Fax (fax): +32 (81) 827-56-17 +32 (81) 827-56-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART ET NOBLESSE DU MEUBLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART ET NOBLESSE DU MEUBLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART ET NOBLESSE DU MEUBLE
Products information ART ET NOBLESSE DU MEUBLE

BTW identificatienummer (tax): BE03818542480
Ondernemingsnummer: 3896270751
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Activités: Meubles Encastrés.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART ET NOBLESSE DU MEUBLE
(Get full report from official database of BE for ART ET NOBLESSE DU MEUBLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART ET NOBLESSE DU MEUBLE
Addition kinds of activities for ART ET NOBLESSE DU MEUBLE

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law
87320200. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research

Werken bij ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van ART ET NOBLESSE DU MEUBLE in sociale netwerken
Look for responds of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. Laat een reactie achter voor ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. ART ET NOBLESSE DU MEUBLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. Leave a respond for ART ET NOBLESSE DU MEUBLE. ART ET NOBLESSE DU MEUBLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART ET NOBLESSE DU MEUBLE op de google maps. Adres en contacten ART ET NOBLESSE DU MEUBLE
Location of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE on the google maps. Address and contacts of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ART ET NOBLESSE DU MEUBLE ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: BACOB | SCHROEDERS FILS & FILLE | Jaubin | HAIRSTUDIO NEW CARESSE | LIBRAIRIE DUJARDIN

Other related companies as ART ET NOBLESSE DU MEUBLE: BACOB | SCHROEDERS FILS & FILLE | Jaubin | HAIRSTUDIO NEW CARESSE | LIBRAIRIE DUJARDIN

ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03818542480. Het bedrijf ART ET NOBLESSE DU MEUBLE bevindt zich op het adres: RUE DU MOH?RY 15; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Meubles Encastrés..
De hoofdactiviteit van ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, openstaande posities, locatie van ART ET NOBLESSE DU MEUBLE op de kaart.

ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, company assigned to the tax number BE03818542480. The company ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is located at the address: RUE DU MOH?RY 15; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Meubles Encastrés..
The main activity of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE is not available. You also can look at reviews of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, open positions, location of ART ET NOBLESSE DU MEUBLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART ET NOBLESSE DU MEUBLE, employees, financial statistics.