I.S.E.L.L.-ST.MARTIN

Contactgegevens I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.S.E.L.L.-ST.MARTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONT SAINT-MARTIN 45; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42234274 (+32-42234274) 42234274 (+32-42234274)

Fax (fax): +32 (2) 246-60-14 +32 (2) 246-60-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.S.E.L.L.-ST.MARTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.S.E.L.L.-ST.MARTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.S.E.L.L.-ST.MARTIN
Products information I.S.E.L.L.-ST.MARTIN

BTW identificatienummer (tax): BE05018524169
Ondernemingsnummer: 9992858886
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in I.S.E.L.L.-ST.MARTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.S.E.L.L.-ST.MARTIN
(Get full report from official database of BE for I.S.E.L.L.-ST.MARTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.S.E.L.L.-ST.MARTIN
Addition kinds of activities for I.S.E.L.L.-ST.MARTIN

149905. Talc mining | Talc mining
265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
28160301. Dierzwart | Animal black
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van I.S.E.L.L.-ST.MARTIN in sociale netwerken
Look for responds of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. Laat een reactie achter voor I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. I.S.E.L.L.-ST.MARTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. Leave a respond for I.S.E.L.L.-ST.MARTIN. I.S.E.L.L.-ST.MARTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.S.E.L.L.-ST.MARTIN op de google maps. Adres en contacten I.S.E.L.L.-ST.MARTIN
Location of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN on the google maps. Address and contacts of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come I.S.E.L.L.-ST.MARTIN I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: JACQUES AUDRIT | Van Remoortere BVBA | Struyf P | ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB | Auto's Trommelen

Other related companies as I.S.E.L.L.-ST.MARTIN: JACQUES AUDRIT | Van Remoortere BVBA | Struyf P | ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB | Auto's Trommelen

I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018524169. Het bedrijf I.S.E.L.L.-ST.MARTIN bevindt zich op het adres: MONT SAINT-MARTIN 45; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in I.S.E.L.L.-ST.MARTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, openstaande posities, locatie van I.S.E.L.L.-ST.MARTIN op de kaart.

I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, company assigned to the tax number BE05018524169. The company I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is located at the address: MONT SAINT-MARTIN 45; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in I.S.E.L.L.-ST.MARTIN were not found.
The main activity of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN is not available. You also can look at reviews of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, open positions, location of I.S.E.L.L.-ST.MARTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.S.E.L.L.-ST.MARTIN, employees, financial statistics.