ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB

Contactgegevens ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA PERSPECTIVE 13; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27727375 (+32-27727375) 27727375 (+32-27727375)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB
Products information ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB
(Get full report from official database of BE for ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB
Addition kinds of activities for ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
7629. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
423100. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. Laat een reactie achter voor ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. Leave a respond for ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB. ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB op de google maps. Adres en contacten ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB
Location of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB on the google maps. Address and contacts of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: FRANS VEULEMANS | COIFFURE GULDEN SPOOR | De Blay V NV | DOMAUTO | I.P.E.S.

Other related companies as ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB: FRANS VEULEMANS | COIFFURE GULDEN SPOOR | De Blay V NV | DOMAUTO | I.P.E.S.

ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA PERSPECTIVE 13; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, openstaande posities, locatie van ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB op de kaart.

ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, company assigned to the tax number BE01557281494. The company ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is located at the address: AVENUE DE LA PERSPECTIVE 13; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB is not available. You also can look at reviews of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, open positions, location of ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL IXELLES SWIMM. CLUB, employees, financial statistics.